Hoe U Uw Accountwachtwoord Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Accountwachtwoord Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Accountwachtwoord Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Accountwachtwoord Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Accountwachtwoord Kunt Wijzigen
Video: Hoe u uw Gmail-wachtwoord kunt wijzigen? 2024, April
Anonim

De vindingrijkheid van hackers kent geen grenzen, de menselijke nieuwsgierigheid is ook grenzeloos en degenen die namens u spam willen achterlaten, nemen niet af. Het account bevat informatie over de geregistreerde gebruiker. Om te voorkomen dat iemand uw account gebruikt, zijn er wachtwoorden. "Beveiligd met een wachtwoord" kan uw gebruikersrecord zijn op een computer, een account op een sociaal netwerk, op een forum of met een zoekmachine. Alleen jij kent het wachtwoord, maar dat is geen garantie voor rust: vroeg of laat zullen zich situaties voordoen waarin je het moet wijzigen.

Hoe u uw accountwachtwoord kunt wijzigen
Hoe u uw accountwachtwoord kunt wijzigen

Noodzakelijk

  • computer
  • internetverbinding
  • ten minste één geregistreerd account

instructies:

Stap 1

Om het wachtwoord voor een gebruikersaccount op een computer te wijzigen, opent u het menu Start - Configuratiescherm - Gebruikersaccounts en Family Safety - Gebruikersaccounts. Uw accountvenster wordt geopend. Selecteer de regel "Wijzig uw wachtwoord". Vervolgens wordt u om verschillende velden gevraagd: één voor het invoeren van het huidige wachtwoord en twee voor het invoeren en herhalen van een nieuw wachtwoord. Als hint kunt u een wachtwoordhint in een speciaal veld invoeren, maar onthoud dat deze voor anderen zichtbaar zal zijn. Klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen. De volgende keer log je in met een nieuw wachtwoord.

Stap 2

Je hebt zeker een contactaccount. Het wijzigen van het wachtwoord in dit netwerk wordt uitgevoerd in de instellingen (beide niet in het menu, aan de linkerkant van de pagina). Selecteer Mijn instellingen, zoek in de lijst met instellingen Wachtwoord wijzigen. Nogmaals, er zijn drie velden: één voor het opnemen van het huidige wachtwoord en twee voor een nieuw wachtwoord en herhaal het. Bij het invullen van de velden aan de rechterkant verschijnt een hint: de minimale wachtwoordlengte is 6 tekens, het is beter om letters en cijfers te gebruiken; zorg ervoor dat de Caps Lock-toets is uitgeschakeld bij het maken van een nieuw wachtwoord. Anders zal de volgende keer dat u het wachtwoord invoert terwijl de dop is uitgeschakeld, het onjuist zijn (het zal een ander wachtwoord zijn). Klik vervolgens op de knop Wachtwoord wijzigen.

Wachtwoord wijzigen in een contact
Wachtwoord wijzigen in een contact

Stap 3

Bij klasgenoten log je ook in op je account met een wachtwoord. Om het hier te wijzigen, ga je naar het menu onder je foto, klik je op Instellingen wijzigen. Selecteer Wachtwoord in de lijst met instellingen die verschijnt. Bovenaan de pagina verschijnt een venster met velden voor het invoeren van een wachtwoord: één veld voor de huidige en twee voor een nieuwe, zoals in de vorige gevallen. Verzin het wachtwoord moeilijker, authentieker. Als je tevreden bent, klik je op Opslaan.

Stap 4

Bij het registreren op de forums vullen we ook vragenlijsten in met onze persoonlijke gegevens en beschermen we onze pagina's met wachtwoorden. Het formulier voor het wijzigen van het wachtwoord is beschikbaar in de forums in het menu Profiel. U voert de bewerking van het profiel in en schrijft, volgens het al bekende schema, het oude wachtwoord, vervolgens het nieuwe en herhaalt het vervolgens. Onderaan de pagina staat, na alle gegevens, een knop Wijzigingen opslaan.

Stap 5

Uw e-mailaccount op communicatie-internetportalen (Mail, Yandex, Google) heeft ook een wachtwoord. Om uw Mail.ru e-mailwachtwoord te wijzigen, gebruikt u de Instellingen (ze staan in de e-mail, onder de knop Afsluiten) en vervolgens - Wachtwoord, de traditionele drie velden om in te vullen. Maar hieronder is er nog iets - voor het invoeren van getallen die vervormd worden weergegeven (dit wordt dan gedaan zodat het systeem u identificeert als een persoon die de tekst handmatig invoert, en niet als een bot die automatisch wordt geregistreerd). Een vergelijkbare procedure voor het wijzigen van het wachtwoord wordt gebruikt op andere communicatieportalen.

Aanbevolen: