Hoe De Versie Van Het Dashboard Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van Het Dashboard Te Achterhalen?
Hoe De Versie Van Het Dashboard Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van Het Dashboard Te Achterhalen?

Video: Hoe De Versie Van Het Dashboard Te Achterhalen?
Video: WordPress versie achterhalen 2024, April
Anonim

Afhankelijk van de versie van de dashboardsoftware kan uw gameconsole verschillende extra functies hebben: games opnemen op een harde schijf, conferenties maken, de mogelijkheid om USB-media en geheugenkaarten te gebruiken, en meer.

Hoe de versie van het dashboard te achterhalen?
Hoe de versie van het dashboard te achterhalen?

Noodzakelijk

lege schijf

instructies:

Stap 1

Om de versie van je dashboard te weten te komen, moet je naar de instellingen van het gameconsole-programma gaan. Zet je gameconsole aan en wacht tot de software is geladen. Zoek op de startpagina het item Systeeminstellingen. Ga vervolgens naar "Console-instellingen" en markeer het opschrift "Systeeminformatie". Bekijk de inhoud van het venster: in de rechterbovenhoek vindt u een inscriptie zoals:

Huidige Instellingen

Paneel: 2.0 [Versie].0.

Dienovereenkomstig wordt tussen de nullen en de versie van uw programma aangegeven.

Stap 2

Om de versie van het dashboard zonder internetverbinding bij te werken, downloadt u het archief met de updategegevens van de Dashboard-website en pakt u het uit naar een willekeurige plaats op uw harde schijf. Brand een cd-r-schijf met informatie uit het archief. Om dit te doen, hebt u een map nodig met de naam $ SystemUpdate. Om een map op uw pc aan te maken, klikt u met de rechtermuisknop in een leeg gedeelte van het bureaublad. Vervolgens verschijnt een pop-upmenu voor u, waarin u het item "Map maken" selecteert.

Stap 3

Plaats de gebrande schijf in het consolestation en zet het apparaat aan/uit. Wacht tot de update is voltooid en verwijder vervolgens de schijf. Start uw gameconsole opnieuw op om de software-updateprocedure te voltooien. Moderne games vereisen de nieuwste versies van het dashboard op de gameconsole. Soms, zelfs na het updaten van de dashboardsoftware, start het spel mogelijk niet.

Stap 4

Dit geeft aan dat er een schijffirmware-update moet worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de console kan weigeren om niet-gelicentieerde schijven te lezen bij het bijwerken van de firmware van de schijf. Als u de versie van het dashboard niet zelf kunt bijwerken, neem dan contact op met een gespecialiseerd centrum, waar zij een volledige diagnose van het apparaat zullen stellen en de versie zullen bijwerken. Het is echter vermeldenswaard dat u voor dergelijke procedures een klein deel van het geld moet betalen.

Aanbevolen: