Hoe Het Vista-wisselbestand Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Vista-wisselbestand Te Vergroten
Hoe Het Vista-wisselbestand Te Vergroten

Video: Hoe Het Vista-wisselbestand Te Vergroten

Video: Hoe Het Vista-wisselbestand Te Vergroten
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Het kan nodig zijn om de grootte van het wisselbestand (wisselbestand) te vergroten wanneer het systeem onvoldoende geheugenberichten en toepassingsfouten weergeeft. De oplossing voor het probleem kan het handmatig wijzigen van de standaardgrootte van het wisselbestand zijn.

Hoe het Vista-wisselbestand te vergroten
Hoe het Vista-wisselbestand te vergroten

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om het wisselbestand in het Windows Vista-besturingssysteem te vergroten.

Stap 2

Vouw de link "Systeem" uit en selecteer het item "Geavanceerde systeeminstellingen" in de lijst aan de linkerkant van het toepassingsvenster.

Stap 3

Klik op het tabblad Geavanceerd in het dialoogvenster Systeemeigenschappen dat wordt geopend en selecteer Opties in de groep Prestaties.

Stap 4

Klik op het tabblad Geavanceerd van het nieuwe dialoogvenster Prestatie-opties en selecteer Wijzigen onder het knooppunt Virtueel geheugen.

Stap 5

Geef de geselecteerde schijf op om het wisselbestand in de groep Schijf van het volgende virtuele geheugen-dialoogvenster te plaatsen en gebruik het selectievakje Aangepast formaat om handmatig de gewenste initiële en maximale grootte van het wisselbestand te selecteren.

Stap 6

Voer de vereiste waarden in voor de initiële en maximale grootte van het virtuele geheugen van het wisselbestand en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen. Het wordt aanbevolen dat de initiële en maximale bestandsgrootte gelijk zijn.

Stap 7

Selecteer de optie Door systeem geselecteerde grootte om automatisch de grootte van het wisselbestand te bepalen, of gebruik het selectievakje Geen wisselbestand om de geselecteerde systeemfunctie uit te schakelen.

Stap 8

Klik op de knop "Instellen" om het proces van het bewerken van de wisselbestandsgrootten te voltooien en bevestig uw keuze door op de knop OK te klikken.

Stap 9

Druk nogmaals op de OK-knop om de opdracht uit te voeren en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door nogmaals op de OK-knop te drukken.

Aanbevolen: