Geluid Installeren Install

Inhoudsopgave:

Geluid Installeren Install
Geluid Installeren Install

Video: Geluid Installeren Install

Video: Geluid Installeren Install
Video: How to Install a Subwoofer and Amplifier in a car 2024, Mei
Anonim

Geluid installeren is niet moeilijk. In de regel moet het automatisch worden geïnstalleerd, omdat moderne besturingssystemen veel stuurprogramma's en een hardware-ID bevatten. Anders moet u andere stuurprogramma's gebruiken of het BIOS configureren.

geluid
geluid

instructies:

Stap 1

Het is heel eenvoudig om geluid te installeren onder gunstige omstandigheden. In de regel zou het geluid na installatie van Windows automatisch moeten verschijnen, aangezien moderne versies van dit besturingssysteem (vanaf Windows XP) zijn uitgerust met stuurprogrammasets. Als het geluid niet automatisch verschijnt, moet in het systeemvak (het systeemvak bevindt zich meestal rechtsonder, niet ver van de klok) het opschrift "nieuwe hardware gevonden" verschijnen, waar de geluidskaart moet worden opgenomen. Tijdens de installatie wordt u gevraagd naar de categorie geluidskaartstuurprogramma's. Het is het beste om hiervoor een systeem of speciale schijf met stuurprogramma's te gebruiken, of probeer de map C: WINDOWSsystem32drivers op te geven

Stap 2

Als het geluid niet standaard is geïnstalleerd en er geen automatische melding verschijnt, moet u dit handmatig doen. U moet met de rechtermuisknop op "mijn computer" klikken en vervolgens "eigenschappen" selecteren, in de eigenschappen op het tabblad "hardware" klikken, daar apparaatbeheer selecteren. In de manager zelf kunt u proberen op "geluids-, video- en game-apparaten" te klikken en vervolgens het item "de hardwareconfiguratie bijwerken" hierboven te selecteren. Specificeer vervolgens ofwel de regisseur met Windows-stuurprogramma's, of (indien aanwezig) gebruik een speciale schijf met stuurprogramma's.

Stap 3

U kunt ook het Everest-hulpprogramma gebruiken om naar stuurprogramma's te zoeken, het detecteert nauwkeurig apparaten en helpt bij het vinden van de benodigde stuurprogramma's. Als er geen technische obstakels zijn bij het installeren van het stuurprogramma, zou deze methode moeten helpen.

Stap 4

Soms is de geluidskaart uitgeschakeld in het BIOS. Zo'n conflict ontstaat vaak doordat er geluid ingebouwd is (op het moederbord) en een aparte geluidskaart. In dit geval is het raadzaam om het geluid van de ingebouwde geluidskaart uit te schakelen. Om dit te doen, moet u het BIOS als volgt invoeren: wanneer u de computer aanzet, drukt u meerdere keren op de "del"-toets tot aan het menu. Selecteer in het menu het item "Geavanceerde BIOS-functies" en zoek vervolgens naar het item "Onboard Audio". Wanneer u het vindt, moet u klikken en de positie "Uitgeschakeld" selecteren. Ga dan naar het startmenu (met de Esc-toets) en klik op "Save and Exit Setup"

Aanbevolen: