Scripts Toepassen

Inhoudsopgave:

Scripts Toepassen
Scripts Toepassen

Video: Scripts Toepassen

Video: Scripts Toepassen
Video: Как написать свой Hack Script на Roblox #1 (Что такое Lua , и наш первый script ) 2024, Mei
Anonim

Een script is een programma of een programmascriptbestand. Het kan ook worden gedefinieerd als een uitvoerbare procedure. Wat betreft het gebruik van scripts op internet, dit is een procedure die door de server wordt gestart op verzoek vanaf een specifieke webpagina.

Scripts toepassen
Scripts toepassen

Noodzakelijk

  • - een computer verbonden met internet
  • - kennis van de taal Html, Java-script.

instructies:

Stap 1

Bepaal wat voor soort actie u moet uitvoeren met behulp van het script. Het toepassingsgebied van hun gebruik is vrij uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld een script schrijven voor een gebruiker om toegang te krijgen tot een database, om sites te promoten, om verkeersstatistieken te controleren, om vermeldingen in gastenboeken te maken. Ze kunnen ook worden gebruikt om een opmerking achter te laten op het artikel dat u leuk vindt, een forum of cms te maken en websites dynamisch weer te geven.

Stap 2

Bepaal waar het script zich zal bevinden. Het kan zich bijvoorbeeld op dezelfde server bevinden als de webpagina die het oproept. Je kunt het ook op een andere server hosten, op afstand. Aangezien een bepaalde actie wordt uitgevoerd door een script uit te voeren, moet u er rekening mee houden dat deze procedure niet altijd nuttig is. Dit kan onveilig zijn voor servereigenaren. Daarom is het gebruik van scripts op de website niet altijd toegestaan op de servers. Meestal komen aanbieders de voorwaarden overeen voor het bieden van deze mogelijkheid.

Stap 3

Selecteer de functie die door het script moet worden uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld een script schrijven om de browserversie te bepalen. Om het type te achterhalen, moet u de waarde van de eigenschap appName in het Navigator-object bepalen. Dit kan worden geïmplementeerd met de code: var browsernaam, voer vervolgens het teken "Equal" in en voer de bron van de waarde van Navigator.appName in, voer op dezelfde manier de code uit om de browserversie te bepalen: parseFloat (navigator.appVersion). U moet deze code in de hoofdtekst van het script invoegen en aan uw pagina toevoegen.

Stap 4

Ga naar de site https://www.03www.su/, daar staan een groot aantal voorbeelden van verschillende scripts die je op je pagina kunt toepassen. Om dit te doen, selecteert u de gewenste functie die u met het script wilt implementeren en leest u de aanbevelingen voor de compilatie ervan. Schrijf vervolgens de code en voeg deze toe aan de paginacode.

Aanbevolen: