Een Cartridge Reanimeren

Inhoudsopgave:

Een Cartridge Reanimeren
Een Cartridge Reanimeren

Video: Een Cartridge Reanimeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Reanimatie volwassene - met uitleg 2023, Februari
Anonim

U wordt gevraagd om een ​​document af te drukken en plotseling weigert uw printer te werken - hij geeft een vage afdruk en strepen over de hele pagina. In een dergelijke situatie kunt u er zeker van zijn dat de cartridge een nieuwe voorraad toner nodig heeft. Om een ​​cartridge bij te vullen, hoeft u deze niet naar een gespecialiseerd bedrijf te brengen, u kunt dit zelf doen.

Het is beter om de toner met handschoenen te vervangen
Het is beter om de toner met handschoenen te vervangen

Noodzakelijk

Om de cartridge opnieuw te vullen met nieuwe toner, heb je een poeder van het juiste merk nodig, een borstel of borstel en ook huishoudhandschoenen komen goed van pas

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat uw cartridge zeker een nieuwe vulling nodig heeft. Til de cartridge uit de printer en schud deze een paar keer krachtig. Plaats het dan terug in de printer en probeer één pagina af te drukken. Als alles in orde is, print dan verder. Blijft de afdruk ook vaag, dan heeft de cartridge echt een nieuwe vulling nodig. Laten we beginnen.

Stap 2

Haal de cartridge uit de printer. Bekijk het zorgvuldig, bestudeer de structuur ervan. De cartridge bestaat meestal uit twee delen. De onderdelen zijn met elkaar verbonden door speciale vergrendelingen of speciale vergrendelingen.

Stap 3

Haal de twee voorzichtig uit elkaar en schud het afvalpoeder er voorzichtig uit.

Stap 4

Gebruik vervolgens een kwast of verfkwast om eventueel achtergebleven toner uit de cartridge te verwijderen. Om dit goed en efficiënt te laten werken, moet u de lichtgevoelige drum verwijderen. De trommel is gemakkelijk te vinden - hij zal roze of blauw zijn.

Stap 5

Giet vervolgens voorzichtig nieuw poeder in de patroon.

Stap 6

Vervolgens kunt u de cartridge in omgekeerde volgorde weer in elkaar zetten en in de printer plaatsen. Het probleem is met succes opgelost, de cartridge is gereanimeerd en u kunt aan de slag.

Stap 7

Als uw cartridge van het type HP C3903A, HP 92274A of E16 is, worden de onderdelen niet gescheiden: nieuwe toner wordt in het zichtbare dwarsgat gegoten en wordt netjes over de gehele lengte verdeeld.

Populair per onderwerp