Hoe Schijfbescherming Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Schijfbescherming Te Bepalen
Hoe Schijfbescherming Te Bepalen

Video: Hoe Schijfbescherming Te Bepalen

Video: Hoe Schijfbescherming Te Bepalen
Video: COMMENT on PAYE notre VOYAGE 2024, Mei
Anonim

Veel moderne schijven zijn vervaardigd met kopieerbeveiliging om productpiraterij te voorkomen. Daarom moet iedereen die de inhoud van de schijf wil gebruiken deze eerst kopen. Er zijn veel verschillende soorten beveiligingen.

Hoe schijfbescherming te bepalen
Hoe schijfbescherming te bepalen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Download ClonyXXL om het type bescherming voor uw schijf te bepalen. Het bepalen van het type verdediging is de eerste stap om het te overwinnen. U kunt vergelijkbare software vinden op softodrom.ru. Installeer het programma in het besturingssysteem van de computer nadat u de gedownloade bestanden hebt gecontroleerd met een antivirusprogramma. In de regel kunnen dergelijke programma's verschillende Trojaanse codes bevatten die het systeem volledig vernietigen of verschillende gegevens van uw computer verzenden.

Stap 2

Start het ClonyXXL-programma met behulp van een snelkoppeling of een item in het menu Start. Het programmavenster heeft een breed scala aan bedieningselementen. Geef in het bovenste veld het station op waarin de optische schijf is geplaatst. Klik op de knop CD scannen om de schijf te analyseren. Deze procedure kan enkele seconden tot 5 minuten duren, dus u moet even wachten.

Stap 3

Wacht tot de scan is voltooid. Inspecteer vervolgens de bijgewerkte schijfgegevens, die door het programma in het centrale gedeelte van het venster worden weergegeven. Zoek het veld Beveiliging. De informatie ernaast is het type bescherming voor uw schijf. Hoe meer schedels er in het onderste deel van het programmavenster worden getekend, hoe sterker de bescherming die op de schijf is geïnstalleerd, wordt beschouwd. Gebruik het programma om schijfbeveiliging te verwijderen - CloneCD of Alcohol om de beveiliging uit te schakelen.

Stap 4

ClonyXXL kan een groot aantal veelvoorkomende beveiligingstypes herkennen: SafeDisc, SafeDisc v2, DiscGuard, SecuROM, CD-Cops, Cactus Data Shield, LaserLock, ProtectCD-VOB, Lock Blocks en andere. Als het programma na analyse van de schijf het type bescherming niet kon bepalen, gebruik dan een ander hulpprogramma. Op dit moment zijn er een groot aantal van dergelijke programma's op internet.

Aanbevolen: