Hoe Toegang Te Krijgen Tot Het Vista-register

Inhoudsopgave:

Hoe Toegang Te Krijgen Tot Het Vista-register
Hoe Toegang Te Krijgen Tot Het Vista-register

Video: Hoe Toegang Te Krijgen Tot Het Vista-register

Video: Hoe Toegang Te Krijgen Tot Het Vista-register
Video: Научу готовить курицу в соли Нежнее курицы я не ел ! Рецепт от шефа 2024, Mei
Anonim

Het Vista-besturingssysteem is in hoge mate aanpasbaar. Maar er zijn gebruikers voor wie deze mogelijkheden niet voldoende zijn. Dan kan het Vista-register van pas komen. Door het register te bewerken, kunt u de meest comfortabele bediening van het besturingssysteem voor uzelf bereiken: bepaalde OS-functies uitschakelen, waardoor RAM vrijkomt, het laden van programma's beheren, enz.

Hoe toegang te krijgen tot het Vista-register
Hoe toegang te krijgen tot het Vista-register

Noodzakelijk

Computer met Windows Vista

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met bewerken, hoeft u alleen maar het register te openen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Klik op de startknop van het besturingssysteem (in de linkerbenedenhoek van het bureaublad). Selecteer vervolgens "Alle programma's" en uit de lijst met programma's - "Standaard". Zoek daar "Opdrachtprompt". Typ Regedit terwijl de opdrachtprompt actief is en druk op Enter. Binnen een seconde zal het register van het Vista-besturingssysteem worden geopend.

Stap 2

Een andere manier om het register te openen. Druk op de toetscombinatie Win + R. De Win-toets bevindt zich in de onderste rij knoppen op uw toetsenbord als het toetsenbord standaard is. Het is voorzien van het Microsoft-logo. Voer in de regel die verschijnt ook de opdracht Regedit in en klik vervolgens op OK onder aan het venster. Het registervenster wordt geopend.

Stap 3

Als, wanneer u het register van het besturingssysteem probeert te openen, het registervenster niet start en u een melding ontvangt dat bewerken niet is toegestaan, bent u hoogstwaarschijnlijk niet aangemeld met een beheerdersaccount. In dit geval moet u ofwel inloggen met het computerbeheerdersaccount, of uw account toevoegen aan de computerbeheerders.

Stap 4

Als u zich aanmeldt bij het systeem met een beheerdersaccount en het register nog steeds niet opent, geeft dit aan dat er waarschijnlijk een virus of malware op uw computer aanwezig is. Scan het systeem voor hen. Als het antivirusprogramma virussen detecteert, verwijdert u deze of plaatst u ze in quarantaine. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Probeer het register opnieuw te openen.

Aanbevolen: