Hoe De Versie Van De Opera Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van De Opera Te Weten Te Komen
Hoe De Versie Van De Opera Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Versie Van De Opera Te Weten Te Komen

Video: Hoe De Versie Van De Opera Te Weten Te Komen
Video: Dimash - Reactie van een psycholoog / Het nummer "Know" geneest mensen 2024, April
Anonim

Gebruikt u de internetbrowser Opera om op het World Wide Web te werken, dan heeft u altijd de mogelijkheid om Opera te downloaden of het programma geheel gratis bij te werken. Uw computer die met internet is verbonden, kan u vragen om uw browser automatisch bij te werken. Dit kan worden gedaan, maar controleer eerst de versie van het programma dat op uw computer is geïnstalleerd.

Hoe de versie van de Opera te weten te komen
Hoe de versie van de Opera te weten te komen

Noodzakelijk

Personal computer of laptop, bij voorkeur met een aansluiting op het World Wide Web; reeds geïnstalleerde Opera-browser van elke versie

instructies:

Stap 1

Start uw computer en verbind deze op de voor u meest geschikte manier met internet. De snelheid en het pad van de verbinding zijn afhankelijk van het type verbinding.

Stap 2

Klik op het browserpictogram op uw bureaublad, werkbalk of startmenu. Als uw gratis Opera niet is bijgewerkt naar een modernere versie, verschijnt er een bericht als: "Er is een bijgewerkte versie van het programma wanneer u het programma probeert in te schakelen. Installatie starten?" Als uw computer hiervoor is geconfigureerd, moet u later naar deze procedure terugkeren. Het programmavenster wordt geopend en u kunt naar de directe specificatie van de versie van de Opera-browser gaan

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op het tabblad van het hoofdmenu van het programma, dat zich in de linkerbovenhoek bevindt. Zoek vervolgens het Help-item. Beweeg de cursor erover en klik in het pop-upvenster op het item "Over het programma". De informatie over uw browserversie bevindt zich helemaal bovenaan.

Stap 4

Volg bij het updaten van Opera de aanbevelingen van het programma zelf of de instructies op de officiële website. U mag in geen geval akkoord gaan met een aanbod om te updaten vanaf een site met twijfelachtige inhoud. Wees voorzichtig, want deze methode om virussen over het netwerk te verspreiden is zeer relevant. Als uw gratis Opera klaar is om te worden bijgewerkt, zal het u hierover informeren via een dialoogvenster.

Aanbevolen: