Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Moederbord Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Moederbord Aan Te Sluiten?
Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Moederbord Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Moederbord Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op Het Moederbord Aan Te Sluiten?
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Er kunnen wat problemen optreden bij het aansluiten van een koptelefoon op het moederbord. Laten we de reeks acties analyseren waarmee u de taak met succes kunt voltooien.

Hoe een hoofdtelefoon op het moederbord aan te sluiten?
Hoe een hoofdtelefoon op het moederbord aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

Neem een mini-jack koptelefoon en sluit deze aan op de soundbar op je moederbord. Gebruik hiervoor niet de roze en groene aansluitingen, omdat deze traditioneel worden gebruikt voor respectievelijk microfoon en luidspreker.

Stap 2

Als je koptelefoon een 6,35 mm jack heeft, koop dan een speciale jack-naar-mini-jack-adapter en sluit deze op dezelfde manier aan op het moederbord.

Stap 3

Moderne geluidsstuurprogramma's hebben in de regel geavanceerde instellingen. Deze omvatten het instellen van de rol van een bepaalde socket op de soundbar van het moederbord door een apparaatprofiel voor deze connector te selecteren. Open hiervoor het menu "Start", waarin u "Configuratiescherm" selecteert.

Stap 4

Selecteer in het Configuratiescherm de categorie Geluid, Spraak en Audioapparaten. In de pictogramtegel ziet u het pictogram van het bedieningspaneel voor uw ingebouwde geluidskaart. Open het.

Stap 5

Overweeg het geval voor de meest voorkomende fabrikant van geluidscontrollers Realtek. Ga in het Realtek Audio Configuration-venster naar het tabblad Audio I/O. Op dit tabblad vindt u een schema van de aangesloten apparaten. Selecteer de kleur van de aansluiting waarop u de hoofdtelefoon hebt aangesloten. Klik voor het gekleurde stopcontactpictogram op het verlichte (actieve) apparaat.

Stap 6

Selecteer in het venster "Apparaattype" dat verschijnt "Hoofdtelefoon" en klik op "OK" om de wijziging te bevestigen.

Stap 7

Als er geen geluid door de koptelefoon komt, open dan de volumeregeling. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op het luidsprekerpictogram in het systeemvak. Zoek vervolgens de gewenste knop op het Master Volume-paneel en zorg ervoor dat de fader niet helemaal naar beneden is geduwd of dat de optie Uit onder de gewenste knop niet is ingeschakeld. Dienovereenkomstig, als er een vinkje staat, schakelt u dit uit en brengt u de regelaar op het gewenste niveau.

Aanbevolen: