Hoe Hardwareversnelling Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Hardwareversnelling Te Verwijderen
Hoe Hardwareversnelling Te Verwijderen

Video: Hoe Hardwareversnelling Te Verwijderen

Video: Hoe Hardwareversnelling Te Verwijderen
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Met hardwareversnelling kan de gebruiker genieten van grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit in films, computergames of gewoon comfortabel met afbeeldingen werken. De hardware die in de videokaart is ingebouwd, "ontlast" de processor van het uitvoeren van sommige bewerkingen. In bepaalde gevallen moet u mogelijk hardwareversnelling uitschakelen.

Hoe hardwareversnelling te verwijderen
Hoe hardwareversnelling te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als grafische versnelling in strijd is met de functionaliteit van andere actieve toepassingen, gebruikt u de weergavecomponent om deze uit te schakelen. Klik met de rechtermuisknop in een willekeurig gebied van het "bureaublad" dat vrij is van mappen en bestanden. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het laatste item "Eigenschappen".

Stap 2

Als u om de een of andere reden het onderdeel niet vanaf het "bureaublad" kunt oproepen, klikt u op de knop "Start" of de Windows-toets en opent u het "Configuratiescherm". Klik in de categorie "Ontwerp en thema's" met de linkermuisknop op het pictogram "Beeldscherm" of selecteer een van de beschikbare taken.

Stap 3

Ga in het dialoogvenster "Beeldschermeigenschappen" naar het tabblad "Opties" en klik op de knop "Geavanceerd" onder aan het venster. Een nieuw venster "Eigenschappen: Monitor Connector Module en [naam van uw videokaart]" wordt geopend. Ga naar het tabblad "Diagnose" daarin.

Stap 4

Sleep in de groep Hardwareversnelling de schuifregelaar helemaal links van Geen. Klik op de knop "Toepassen" om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden. Sluit de vensters met de OK-knop of het [x]-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster.

Stap 5

U kunt DirectDraw-, Direct3D- en AGP-textuurversnelling uitschakelen met de DirectX Diagnostic Tool. Selecteer Uitvoeren in het menu Start. Voer in een leeg veld zonder spaties of aanhalingstekens de opdracht dxdiag in en klik op de OK-knop of de Enter-toets. Wacht tot het diagnostische hulpprogramma klaar is met het verzamelen van gegevens.

Stap 6

Ga naar het tabblad "Beeldscherm" en klik in de groep "DirectX-functies" op de knop "Uitschakelen" tegenover de versnelling die u wilt verwijderen. Bevestig uw actie. U kunt DirectSound-hardwareversnelling ook uitschakelen in het venster Diagnostische hulpprogramma's. Ga hiervoor naar het tabblad "Geluid" en verplaats de schuifregelaar in de overeenkomstige groep naar de uiterst linkse positie.

Aanbevolen: