Hoe Cd-audio Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Cd-audio Te Maken
Hoe Cd-audio Te Maken

Video: Hoe Cd-audio Te Maken

Video: Hoe Cd-audio Te Maken
Video: Записать аудио CD диск для авто 2024, Mei
Anonim

Om eenvoudige audio-cd's op te nemen, is het helemaal niet nodig om te weten hoe ze in de studio worden opgenomen; het is voldoende om een multifunctioneel programma te installeren voor het opnemen van schijven van elk formaat, bijvoorbeeld Nero.

Hoe cd-audio te maken
Hoe cd-audio te maken

Noodzakelijk

Nero Burning Rom-software

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je de muziekbestanden die je wilt branden voorbereiden, het is raadzaam om ze naar één map te kopiëren. Start vervolgens het programma door naar het gedeelte Alle programma's van het menu Start te gaan en het hulpprogramma Nero Burning Rom in de Nero-map te selecteren.

Stap 2

Wanneer u het programma start, verschijnt er een extra venster op het scherm, waarmee u het type opname kunt selecteren en enkele opties kunt instellen. Als dit venster niet verschijnt, klikt u op het menu Bestand en selecteert u Nieuw.

Stap 3

Selecteer in de linkerbovenhoek CD in de vervolgkeuzelijst. Hieronder ziet u alle opnamemogelijkheden voor een cd. Zoek het pictogram met het logo van de audioschijf, klik erop en selecteer extra opties aan de rechterkant van het venster, zoals de snelheid van het branden van de schijf, de naam van de schijf, foutcontrole, enz.

Stap 4

Later kunnen alle instellingen opnieuw worden gecontroleerd, klik op de knop "Nieuw" om panelen met bestanden en mappen op uw harde schijf te laden, evenals het schijfopnamegebied. De standaardschijf bevindt zich aan de linkerkant en de harde schijf aan de rechterkant van het programmavenster, maar de panelen kunnen worden verwisseld.

Stap 5

Selecteer verschillende bestanden in het rechterdeelvenster en sleep ze met de ingedrukte linkermuisknop naar het linkerdeelvenster. Gebruik voor opeenvolgende selectie van meerdere bestanden de ingedrukte Shift-toets met de linkermuisknop en om afzonderlijke items te selecteren, gebruik de Ctrl-toets.

Stap 6

Let op de signaalstrook onderaan het programmavenster, het veranderen van de kleur van geel naar rood geeft een groot aantal bestanden aan. Om de onderste bestanden te verwijderen, selecteert u ze en drukt u op de knop Verwijderen. Een standaard-cd bevat ongeveer 80 minuten aan audio-opnamen.

Stap 7

Zodra de strip weer geel wordt, kunt u de opnameprocedure starten. Klik hiervoor op de knop "Branden" (Branden). In het geopende venster, dat je helemaal aan het begin zag, vink je alle opties aan. Het wordt aanbevolen om uw eigen naam voor de schijf in te voeren en een minimale schrijfsnelheid toe te wijzen - dit verlengt de levensduur van de schijf.

Stap 8

Na een tijdje gaat de schijflade automatisch open - uw schijf is gebrand. Verwijder de schijf, klik op de knop "OK" in het programmavenster en sluit het programma door op het "kruisje" te klikken zonder het project op te slaan.

Aanbevolen: