Hoe Slecht Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Slecht Te Repareren?
Hoe Slecht Te Repareren?

Video: Hoe Slecht Te Repareren?

Video: Hoe Slecht Te Repareren?
Video: Overtuigen ('proberen de ander te repareren') versus verandertaal ontlokken 2024, Mei
Anonim

De bewerking van het herstellen van beschadigde schijfsectoren (slechte) kan worden uitgevoerd met behulp van standaardtools van het Microsoft Windows-besturingssysteem zonder tussenkomst van aanvullende software van derden.

Hoe slecht te repareren?
Hoe slecht te repareren?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Computer" om het zoeken en repareren van beschadigde sectoren van de harde schijf te starten met behulp van het ingebouwde Microsoft Windows-hulpprogramma voor het zoeken naar fouten.

Stap 2

Roep het contextmenu van de te scannen schijf op door met de rechtermuisknop te klikken en ga naar het item "Eigenschappen".

Stap 3

Ga naar het tabblad "Service" in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop "Controleren" in het gedeelte "Schijf controleren".

Stap 4

Bevestig de uitvoering van de opdracht door het wachtwoord van de computerbeheerder in te voeren in het verzoekvenster dat wordt geopend en de optie "Systeemfouten automatisch herstellen" op te geven om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Selecteer de optie Slechte sectoren controleren en repareren om fysieke fouten op de geselecteerde schijf te scannen en te repareren.

Stap 6

Druk op de knop "Uitvoeren" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 7

Gebruik Windows Recovery Console voor een alternatieve manier om beschadigde sectoren (slechte) van uw harde schijf te herstellen.

Stap 8

Geef "Recovery Console" op in het menu met opstartopties wanneer u het systeem opnieuw opstart en selecteer de gewenste installatie (als meerdere downloads mogelijk zijn).

Stap 9

Voer het computerbeheerderswachtwoord in het juiste veld in wanneer daarom wordt gevraagd.

Stap 10

Voer de volgende waarde in het opdrachtregelveld van de herstelconsole in:

chkdsk disk_name / p / r, waarbij / p - volledige controle van de geselecteerde schijf en correctie van gevonden fysieke fouten, / r - zoek naar beschadigde sectoren van de geselecteerde schijf en herstel leesbare gegevens. Druk vervolgens op de Enter-toets om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 11

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: