Hoe .pdf Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe .pdf Te Downloaden
Hoe .pdf Te Downloaden

Video: Hoe .pdf Te Downloaden

Video: Hoe .pdf Te Downloaden
Video: How to Download and Install the Adobe PDF Reader Software 2024, Mei
Anonim

Natuurlijk leest u allemaal elektronische documenten of boeken (elektronische versie van een gedrukte publicatie). De meeste gescande documenten zijn in pdf-formaat. Deze afkorting staat voor "vereenvoudigd documentformaat". Dit formaat is gemaakt voor gebruiksgemak en compactheid. Tegenwoordig kunnen standaard flash-media meerdere boekenkasten met gescande boeken bevatten.

Hoe.pdf te downloaden
Hoe.pdf te downloaden

Noodzakelijk

Download Master, Foxit Reader-software

instructies:

Stap 1

Het grote voordeel van het pdf-formaat is de ondersteuning voor elk platform en de aanwezigheid in het document van elk type tekst, evenals afbeeldingen. Moderne elektronische documenten kunnen afbeeldingen, afbeeldingen, foto's, links naar materialen of gebruikte literatuur bevatten.

Stap 2

Om een elektronisch document in pdf-formaat te downloaden, hebt u een internetbrowser nodig en een programma dat cv's kan downloaden). Dit is een groot nadeel van de ingebouwde downloadmanagers.

Stap 3

Nu zijn de meeste programma's die weten hoe ze een redding uit een link moeten doen, in het publieke domein. Een dergelijk programma is het binnenlandse product Download Master. Het integreert perfect in elke browser. Ga na het installeren van de downloadmanager naar de pagina met de downloadlink. Klik erop met de linkermuisknop, in minder dan een seconde verschijnt het venster Download Master'a. Selecteer een bestandscategorie en sla de locatie op en klik vervolgens op OK.

Stap 4

Soms zijn er problemen bij het downloaden van de Download Master, de download start niet. Dit komt door de reactie van de browser op het klikken op de link, hij probeert ook dit bestand te downloaden, het resultaat kan een conflict zijn tussen downloadmanagers. Om dit probleem op te lossen, klikt u op de knop "Annuleren" in een van de downloadmanagers.

Aanbevolen: