Hoe Stuurprogramma's Voor Acer Aspire Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Acer Aspire Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Acer Aspire Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Acer Aspire Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Acer Aspire Te Installeren
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Het installeren en bijwerken van stuurprogramma's voor mobiele computers is een nogal arbeidsintensief proces. Het is belangrijk om te begrijpen dat de beschikbaarheid van de juiste stuurprogrammaversies een hoogwaardige werking van de laptop garandeert en u in staat stelt deze te verfijnen.

Hoe stuurprogramma's voor Acer Aspire te installeren
Hoe stuurprogramma's voor Acer Aspire te installeren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om een mobiele computer van Acer te configureren, moet u de stuurprogramma's gebruiken die beschikbaar zijn om te downloaden op de officiële website van het bedrijf. Deze aanpak voorkomt dat u per ongeluk niet-geverifieerde programma's installeert die kunnen leiden tot uitval van het besturingssysteem. Bezoek acer.ru.

Stap 2

Selecteer de categorie "Support" en klik op het item "Drivers en hulpprogramma's downloaden". Selecteer in de eerste kolom van het voorgestelde formulier "Laptops". Ga in het volgende venster naar de categorie Aspire of geef een andere productlijn op.

Stap 3

Voer de modelnaam van uw mobiele computer in. Besteed aandacht aan de extra alfabetische voorvoegsels die specifiek zijn voor bepaalde modellen. Selecteer uw favoriete besturingssysteem. Houd er rekening mee dat veel programma's die zijn ontworpen voor Windows Vista, goed werken op Windows Seven.

Stap 4

Download de gewenste applicaties en bestanden één voor één. Sluit het browservenster en ga naar de map met de opgeslagen bestanden. Begin de installatie met de stuurprogramma's voor het moederbord en de videoadapter.

Stap 5

Om dit te doen, voert u de installatiebestanden één voor één uit. Open nu het menu "Deze computer" en klik op de knop "Systeemeigenschappen". Open het menu Apparaatbeheer.

Stap 6

Voer handmatige installatie uit van de stuurprogramma's die worden geleverd als een bundel bestanden, niet als applicaties. Start uw laptop opnieuw op na het voltooien van de bovenstaande procedures.

Stap 7

Zodra het besturingssysteem opstart, opent u het menu Apparaatbeheer opnieuw. Breid de beschikbare categorieën uit en controleer of alle apparaten betrouwbaar werken. Als u specifieke stuurprogramma's niet kunt vinden op de Acer-website, gaat u naar de ontwikkelaarsbronnen voor de apparaten die u wilt configureren. Download daar de benodigde bestanden en installeer de applicaties.

Aanbevolen: