Verborgen Mappen Laten Verschijnen

Inhoudsopgave:

Verborgen Mappen Laten Verschijnen
Verborgen Mappen Laten Verschijnen

Video: Verborgen Mappen Laten Verschijnen

Video: Verborgen Mappen Laten Verschijnen
Video: Windows 10 - openen van verborgen bestanden en mappen 2024, Mei
Anonim

Soms moeten gebruikers verborgen bestanden of mappen gebruiken in hun werk. Dit kan eenvoudig worden gedaan door de systeemparameters op de juiste manier aan te passen. De functie van het verbergen van elementen is ook erg handig als u gegevens wilt verbergen voor nieuwsgierige blikken.

Verborgen mappen laten verschijnen
Verborgen mappen laten verschijnen

instructies:

Stap 1

Open een willekeurige map op uw computer. Open in het bovenste menu Extra en Mapopties. U kunt ook de weergave-eigenschappen van mappen en bestanden vinden in een soortgelijk bedieningspaneelmenu. Selecteer het tabblad Uiterlijkinstellingen in het venster dat verschijnt, blader door de lijst tot het einde. Hier kunt u ook andere attributen van bestanden en mappen configureren.

Stap 2

Zoek het item dat verantwoordelijk is voor het weergeven van verborgen systeemelementen. Vink het vakje aan naast 'Verborgen bestanden en mappen weergeven'. Klik op de knop Toepassen. Als u deze instelling in de toekomst wilt wijzigen, gaat u op dezelfde manier te werk, maar selecteert u aan het einde de oorspronkelijke parameter.

Stap 3

Als u de zichtbaarheid van een map wilt aanpassen, selecteert u deze met de rechtermuisknop. Selecteer het meest recente item "Eigenschappen". Stel op het tabblad "Algemeen" het kenmerk "Verborgen" in of deselecteer het op basis van hoe u het weergavetype wilt aanpassen.

Stap 4

Als u wilt dat de zichtbaarheidskenmerken voor mappen en hun inhoud anders zijn, klikt u op de overeenkomstige knop in het venster dat verschijnt.

Stap 5

Wees voorzichtig bij het uitvoeren van bewerkingen met verborgen gegevens. Op veel computers kan deze functie op verschillende manieren worden geconfigureerd, dus wanneer u verborgen vertrouwelijke informatie kopieert die belangrijk voor u is voor latere gegevensoverdracht, gebruik dan speciale verwisselbare media die u niet voor andere doeleinden gebruikt, omdat deze door vreemden kunnen worden gelezen.

Stap 6

Wanneer u gegevens naar verwisselbare media kopieert, zorg er dan voor dat u er geen onnodige verborgen gegevens op plaatst. Schakel hiervoor de functie van het weergeven van verborgen items in en bekijk de inhoud - misschien bevatten de bijgevoegde bestanden en mappen onnodige informatie.

Aanbevolen: