Hoe Docx-bestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Docx-bestand Te Herstellen
Hoe Docx-bestand Te Herstellen

Video: Hoe Docx-bestand Te Herstellen

Video: Hoe Docx-bestand Te Herstellen
Video: How to Recover a Corrupted Word File Document Repair Fix Extract Text .doc .docx 2024, Mei
Anonim

Docx-bestanden worden vaak geopend met problemen. U moet echter niet wanhopen, want er zijn manieren om het document te herstellen en waardevolle informatie op te slaan. Dit kan met verschillende programma's.

Hoe docx-bestand te herstellen
Hoe docx-bestand te herstellen

Er kunnen veel redenen zijn waarom een document in Docx-formaat niet opent, of het mogelijk is om een bestand te openen, maar in plaats van belangrijke informatie bevat het alleen onbegrijpelijke tekens. Het is echter belangrijk om de informatie op te slaan, anders moet al het werk opnieuw worden gedaan.

Gratis software

Om het docx-bestand te herstellen, kunt u gratis programma's gebruiken. Zo helpt Docx Recovery Free u bijvoorbeeld om een document te openen. Maar als dit niet mogelijk is, is het in ieder geval mogelijk om informatie uit het beschadigde bestand te extraheren en het opnieuw op te slaan. Dankzij dit programma zal het ook mogelijk zijn om de tekstformaten.docx,.dotx,.doc,.dot,.rtf te reorganiseren.

Even belangrijk is dat Docx Recovery Free werkt met een kopie van het beschadigde bestand, dus als het niet lukt, kunt u andere herstelmethoden proberen. Om een bestand te herstellen, moet u naar het programmamenu gaan, een document selecteren en op de knop "Analyseren" klikken. Na deze bewerking zou het moeten openen en kunnen de gegevens worden opgeslagen.

Het is vaak mogelijk om het docx-bestand te herstellen met het programma Recuva. Dit hulpprogramma helpt bij het openen van andere soorten documenten, dus het is handig om het te hebben voor het geval dat. Het wordt gratis verspreid, zodat u het snel op internet kunt vinden en op uw pc kunt installeren. Om een bestand te herstellen, moet u het programma uitvoeren, het type document selecteren en op de knop "Volgende" klikken. Daarna wordt het beschadigde bestand geselecteerd, wordt op de knop "Volgende" gedrukt en begint het programma met herstel.

Betaalde programma's

Gratis programma's kunnen niet altijd helpen bij het herstellen van documenten in Docx-formaat, maar u hoeft niet te wanhopen. Er zijn immers betaalde producten die het probleem kunnen helpen oplossen. U kunt Easy Word Recovery gebruiken. Hiermee kunt u efficiënt en betrouwbaar een DOCX-bestand herstellen met behulp van moderne algoritmen, zelfs als het zwaar beschadigd was.

Dit programma helpt ook bij het herstellen van een DOCX-document van elk type media, wanneer het per ongeluk werd verwijderd. Bovendien hoef je dit programma niet meteen te kopen, download het gewoon en gebruik het 30 dagen gratis. Als het gedurende deze tijd onvervangbaar wordt, is het logisch om een gelicentieerde versie te kopen.

Van de betaalde programma's laat Word Recovery Toolbox goede resultaten zien. De kosten zijn zeer democratisch en de gebruiker heeft ook de mogelijkheid om in een gratis modus kennis te maken met het resultaat van bestandsherstel.

Aanbevolen: