Hoe Een Liedje Te Knippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Liedje Te Knippen?
Hoe Een Liedje Te Knippen?

Video: Hoe Een Liedje Te Knippen?

Video: Hoe Een Liedje Te Knippen?
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2024, Mei
Anonim

Als u niet weet hoe u een nummer op een computer kunt trimmen, kunt u een speciaal programma gebruiken dat voor dit doel is ontworpen. De eenvoudigste manier om mp3's in te korten, is echter om online services te gebruiken.

Hoe muziek te knippen?
Hoe muziek te knippen?

Het komt voor dat je het gedeelte dat je het leukst vindt, moet afsnijden of alleen het refrein moet wegsnijden. Een dergelijke situatie kan zich bijvoorbeeld voordoen wanneer u uw favoriete nummer op een mobiel apparaat wilt zetten, maar er is mogelijk niet genoeg geheugen of het nummer is geïnstalleerd en speelt een paar seconden af. In dit geval zou de meest correcte oplossing zijn om een mp3-nummer te knippen via een speciaal programma.

Het programma voor het trimmen van mp3-nummers

De handigste manier is om het programma mp3DirectCut te gebruiken. Met dit programma kun je gemakkelijk en gemakkelijk een bepaald moment uit een nummer knippen, zelfs een beginner kan het uitzoeken.

Dus, na het installeren van het programma, voer het uit en laad een nieuw bestand om te bewerken, namelijk het nummer dat je wilt inkorten. Ga naar het hoofdmenu, selecteer "Bestand" en vervolgens "Openen".

Nadat het nummer is geladen, moet je het fragment selecteren dat je nodig hebt. Selecteer het en sla op. Om het geselecteerde fragment te beluisteren, drukt u op de spatiebalk op het toetsenbord en drukt u in het programma op de afspeelknop.

Als het geselecteerde fragment hetzelfde is, moet u de grenzen voor het bijsnijden instellen (gele stippellijnen), om door de audio-opname te gaan, kunt u de schuifregelaar gebruiken die zich er direct onder bevindt.

Nadat u het gewenste fragment hebt gemarkeerd, drukt u op de b-toets of de afspeelknop in het programma ►. Dit wordt het begin van je fragment en om het einde te selecteren, moet je ook een rand toevoegen en op de n-toets drukken.

Een andere manier om mp3-nummers in te korten

Om het gewenste fragment uit het nummer te knippen, kunt u speciale services gebruiken. U hoeft dit of dat programma niet te downloaden, installeer het en probeer het zelf uit te zoeken. Het is voldoende om bepaalde services te kennen waarmee u het gewenste deel van het nummer zonder problemen kunt afsnijden.

Dergelijke diensten omvatten in de regel het online knippen van mp3. Er zijn zowel gratis als betaalde bronnen. Maar het is natuurlijk het meest winstgevend om gratis bronnen te gebruiken, hier zijn ze:

- mp3cut - de meest gebruikelijke service voor het knippen van liedjes;

- Mobilmusic - hiermee kunt u niet alleen de audio-opname bewerken, maar ook interessante inhoud kopen voor uw mobiele apparaat;

- cutmp3 - ideaal om online beltonen te maken;

- MOBILIZIO - trim mp3-nummers online en creëer unieke thema's en screensavers voor mobiele apparaten;

- MusicWare is een zeer eenvoudige en handige service.

Dankzij dergelijke bronnen kun je nummers inkorten, nieuwe audio-opnames, thema's en verschillende screensavers voor mobiele apparaten maken, en vooral, snel en gratis.

Aanbevolen: