Wat Is De Beste Video-omzetter?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Video-omzetter?
Wat Is De Beste Video-omzetter?

Video: Wat Is De Beste Video-omzetter?

Video: Wat Is De Beste Video-omzetter?
Video: The Best Video Converter for Windows and Mac 2024, Mei
Anonim

Het kijken naar films, clips, tv-series en educatieve video's brengt diversiteit in het leven van miljoenen mensen op de planeet. De kijker is in toenemende mate de computer. De overvloed aan videoformaten introduceert een zekere mate van verwarring - veel ervan worden niet ondersteund door standaardspelers. Dan komt een videoconvertor te hulp.

Wat is de beste video-omzetter?
Wat is de beste video-omzetter?

Populaire formaten

De meest populaire videoformaten op dit moment zijn avi, mp4, flv, mpeg en ogg. In feite zijn er honderden "exotische" formaten. Moderne videospelers kunnen niet alle formaten ondersteunen. Ten eerste moeten sommige worden betaald om te gebruiken (mp4 is bijvoorbeeld een eigen formaat). Ten tweede verschijnen formaten sneller dan populaire spelers en codecs kunnen updaten. Videoconversie is dus een bijna onvervangbare procedure.

werk snelheid

Conversiesnelheid zal geen sleutelfactor zijn voor een enkele taak, maar het zal een bepalende factor worden wanneer u regelmatig gigabytes aan videobestanden van het ene formaat naar het andere overzet.

Het hulpprogramma Format Factory heeft een bescheiden interface, maar het is verbazingwekkend in zijn functionaliteit. Het kan snel tientallen formaten converteren, heeft een eenvoudige functie voor het bijsnijden van video's. Een ander voordeel van Format Factory is de zeldzame optie om video's te converteren naar een geanimeerd gif-formaat.

Ondertiteling ondersteuning

Kijken naar buitenlandse films zonder nagesynchroniseerde track komt steeds vaker voor. Films in het Engels, Duits of Frans zijn in het origineel niet gemakkelijk te bekijken - met ondertiteling wordt het kijken soms veel gemakkelijker.

Ondertitels kunnen in twee groepen worden verdeeld - ingesloten en ingesloten. De eerste ondertitels zijn "strak" vastgemaakt aan de videotrack zelf, terwijl de tweede zich in een speciaal bestand bevindt - ze kunnen gemakkelijk worden uitgeschakeld, vergroot of verkleind, stijlen, enz.

Een van de krachtigste "ondertitel"-converters is Total Converter. Met het programma kunt u niet alleen "ingebedde" ondertitels maken en de ingesloten ondertitels beheren. Ondertitels zijn niet alleen een mediatool, maar ook een videostylingtool. Met Total Converter kun je ondertitelvideo's mooi en gedenkwaardig maken.

Specifieke taken

Er zijn videoconverters die de functionaliteit van geavanceerde video-editors bevatten. Met het Handrem-programma kunnen gebruikers het storyboard in detail uitwerken, de soundtrack wijzigen. Het programma is gratis, geschikt voor computers met Windows en Linux.

Liefhebbers van online tools kunnen hun aandacht richten op FreeMake Video Converter. Het biedt ook de mogelijkheid tot videobewerking door cameramannen. Bovendien kunt u met FreeMake Video online video converteren naar mp3-audioformaat.

Aanbevolen: