Welk Programma Te Kiezen Voor Videobewerking

Inhoudsopgave:

Welk Programma Te Kiezen Voor Videobewerking
Welk Programma Te Kiezen Voor Videobewerking

Video: Welk Programma Te Kiezen Voor Videobewerking

Video: Welk Programma Te Kiezen Voor Videobewerking
Video: Best Video Editing Software for Windows PC - 2020 Review! 2024, Mei
Anonim

Voor het maken van uw eigen film is het tegenwoordig niet meer nodig om gebruik te maken van de diensten van specialisten. Om dit werk te doen, volstaat het om video's op te nemen en deze te verwerken met behulp van een computerprogramma. Velen van hen zijn bekend. Welke je kiest, is aan jou.

Welk programma te kiezen voor videobewerking
Welk programma te kiezen voor videobewerking

Windows Movie Maker

Een van de eenvoudige en tegelijkertijd multifunctionele programma's is de standaard Windows-toepassing - Windows Movie Maker, waarmee u video- en fotobestanden aan het project kunt toevoegen, overgangen daartussen kunt instellen, muziek en titels kunt toevoegen. Met de functie "automatische film" kunt u een film van hoge kwaliteit maken in een van de stijlen die door de gebruiker zijn geselecteerd op "automatisch". Het programma heeft de mogelijkheid om een muziekfilm, een oude film, een sportvideo te maken, evenals een film met shift-effecten, pagina's omslaan en eenvoudige bewerking met de functie frame bijsnijden, titelweergave-effect, titels.

Muvee onthullen

Een ander heel goed programma, Muvee Reveal, zal je helpen om snel thuis een film te maken, die bijna alles voor je zal doen. Het enige wat u hoeft te doen is video's en foto's, achtergrondmuziek en, indien gewenst, spraakbegeleiding aan het project toe te voegen. Geef aan welke albumstijl u op uw film wilt toepassen, maak titels en start het proces van het maken van een film en deze vervolgens op te nemen.

Foto DVD Maker Professioneel

Met Photo DVD Maker Professional kunt u ook een kleurrijke film uit video's of foto's knippen en deze aan verschillende albums toevoegen. Mooie overgangen, animaties, muziek-overlays, titels en het maken van menu's zijn geweldige hulpmiddelen voor het creatieve proces.

CyberLink PowerDirector

Als u videobewerking gaat doen, wees dan niet lui om het handige en zeer "slimme" programma CyberLink PowerDirector met onbeperkte mogelijkheden en een volledige set hulpmiddelen voor het maken van heldere en kleurrijke video's op uw computer te installeren. Hierin kun je zowel video- als fotografisch materiaal toevoegen en daarop animaties, overgangen en speciale effecten toepassen. Er is ook een video-add-functie en een Picture-in-Picture-optie. De voltooide film kan onmiddellijk op schijf worden gebrand.

Topstudio

Voor professionals is het programma Pinnacle Studio geschikt, dat veel mogelijkheden biedt. Hierin kun je dus verschillende video- en audiotracks combineren, titels en ondertitels toevoegen. Dit is een van de weinige programma's waarmee je footages op een transparante achtergrond en speciale effecten aan je project kunt toevoegen.

Nero Vision

In alle verschillende programma's voor het verwerken en bewerken van video, mag men Nero Vision niet vergeten - een van de Nero-toepassingen. Hiermee kun je je eigen films maken met secties voor snel terugspoelen van video's, diavoorstellingen en meteen een menu maken, eenvoudig of geanimeerd.

Aanbevolen: