Hoe U Uw Nec-monitor Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nec-monitor Instelt
Hoe U Uw Nec-monitor Instelt

Video: Hoe U Uw Nec-monitor Instelt

Video: Hoe U Uw Nec-monitor Instelt
Video: Видео Ревю Монитор NEC EA232WMI 2024, Mei
Anonim

Nec-monitoren zijn erg in trek bij zowel gewone pc-gebruikers als degenen die vaak met grafische afbeeldingen werken. Houd bij het gebruik van Nec-monitoren hier rekening mee en vergeet niet de stuurprogramma's te installeren.

Hoe u uw Nec-monitor instelt
Hoe u uw Nec-monitor instelt

Noodzakelijk

  • - toezicht houden op;
  • - bestuurder.

instructies:

Stap 1

Verwijder na aanschaf van een Nec-monitor de beschermfolie van het scherm, dit vervormt het beeld. Om het scherm te beschermen tegen externe mechanische invloeden, gebruikt u speciaal hiervoor ontworpen films, die absoluut transparant zijn, daarom bederven ze het zicht niet met een vervormd beeld op het scherm.

Stap 2

Sluit de monitor aan op een stroombron met behulp van een netsnoer en sluit ook de VGA- of DVI-ingangen aan op de uitgang van de videokaart van uw computer. Als uw monitor een analoog signaal gebruikt, gebruik dan een gewone blauwe of minder vaak voorkomende zwarte VGA-kabel. Als de monitor een digitaal signaal ondersteunt, sluit deze dan met een kabel met witte stekkers aan op de DVI-connector van de videokaart. Schroef ze zo vast dat ze niet uit de connectoren vallen.

Stap 3

Pas de kanteling van de monitor aan nadat u deze hebt ingeschakeld. Sommige modellen Nec-monitoren hebben een functie in de vorm van het aanpassen van de kanteling en rotatie van het scherm met 180 en 90 graden, hier moet u extra software installeren die bij het verkooppakket op schijf wordt geleverd. Pas de kanteling van de monitor aan afhankelijk van het type sensor, aangezien de kijkhoek de zichtbaarheid beïnvloedt.

Stap 4

Nadat u het Nec-monitorstuurprogramma hebt geïnstalleerd, start u het besturingssysteem opnieuw en past u de instellingen voor helderheid en contrast aan, afhankelijk van of u vaker met grafische editors, tekst, films kijkt, computerspelletjes speelt, enzovoort.

Stap 5

Het is het beste voor te donkere kamers om de achtergrondverlichting van het beeldscherm niet te fel in te stellen, en omgekeerd, bij fel licht, het beeldscherm niet donkerder maken. Stel geen te hoge resolutie in als pictogrammen en lettertypen u klein lijken.

Aanbevolen: