Hoe Engels Terug Te Keren Naar Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Engels Terug Te Keren Naar Photoshop
Hoe Engels Terug Te Keren Naar Photoshop

Video: Hoe Engels Terug Te Keren Naar Photoshop

Video: Hoe Engels Terug Te Keren Naar Photoshop
Video: De taal naar Engels of Nederlands veranderen (Photoshop) 2024, April
Anonim

Iedereen die liever met rasterafbeeldingen werkt, kent ongetwijfeld een programma met de naam Adobe Photoshop (photoshop). In de regel heeft het een Engelse versie en alleen door een crack te installeren, kan het Russisch sprekend worden gemaakt, maar dit zal een beginnende gebruiker niet redden, aangezien alle lessen voor Photoshop en dienovereenkomstig de opdrachten die in één moeten worden uitgevoerd geval of een ander, de meesters van dit programma dicteren gewoon, waarbij ze alleen Engelse termen noemen.

Hoe Engels terug te keren naar
Hoe Engels terug te keren naar

instructies:

Stap 1

Open het geïnstalleerde programma "Photoshop", dat met behulp van de crack die u Russisch-sprekend hebt gemaakt, op uw pc. Druk achtereenvolgens op de menu-items "Bewerken" - "Instellingen" - "Basis". Dit kan met de muis of met de sneltoets Ctrl + K.

Stap 2

Selecteer het tabblad "Interface" in het venster dat verschijnt. Zoek naar het veld met de titel "Tekstopties gebruikersinterface". Beweeg de muis naar de bovenstaande inscriptie, klik eenmaal met de linkermuisknop en selecteer het item "Interfacetaal" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Selecteer de naam van de taal door op het veld "Engels" te klikken. Druk na selectie op de OK-toets. Dit moet worden gedaan om de juistheid van uw acties te bevestigen.

Stap 4

Start het programma opnieuw en alles is klaar, maar dit geval is alleen van toepassing als de crack is gebruikt tijdens de installatie van de software, maar als u tijdens de installatie opzettelijk de Russische taal hebt gekozen, werkt deze methode niet. In dit geval is het noodzakelijk om een aantal van de volgende acties uit te voeren.

Stap 5

Sluit het programma als het actief is. Start Windows Verkenner. Alleen voor het geval dat dit besturingssysteem wordt gebruikt. Open sectie C: ProgrammabestandenAdobeAdobe Photoshop CS5Locales

u_RUSupport-bestanden (standaardinstallatie). Bewerk indien nodig het opgegeven pad volgens uw situatie.

Stap 6

Maak een nieuwe map met een willekeurige naam in de opgegeven map. Zoek het bestand tw10428.dat.

Stap 7

Knip het opgegeven bestand en plak het in een nieuwe map. Photoshop starten. Klaar, de programma-interface moet worden geconverteerd naar het Engels.

Aanbevolen: