Hoe Het Installatieprogramma Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Installatieprogramma Te Maken
Hoe Het Installatieprogramma Te Maken

Video: Hoe Het Installatieprogramma Te Maken

Video: Hoe Het Installatieprogramma Te Maken
Video: Hoe Windows 10-zelfstudie te formatteren en schoon te maken 2024, Mei
Anonim

Om een installatieprogramma voor specifieke software te maken, kunt u een van de vele programma's gebruiken waarmee u installatiepakketten kunt maken. Maar als uw computer of de computer waarop u dit programma wilt uitvoeren geen hoge prestatie-indicatoren heeft, dan zou de beste oplossing zijn om een draagbare versie van dit programma te maken.

Hoe het installatieprogramma te maken
Hoe het installatieprogramma te maken

Noodzakelijk

Thinstall Virtualization Suite-software

instructies:

Stap 1

Om een draagbare versie van een programma te maken, moet u het programma Thinstall Virtualization Suite gebruiken. Met dit programma kunt u wijzigingen in het register zien voordat u het gewenste programma installeert en nadat u het hebt geïnstalleerd. Het programma zelf vereist geen installatie, u hoeft het programma alleen maar uit te pakken in een willekeurige map op uw harde schijf. Nadat u het programma hebt uitgepakt, voert u het bestand Setup capture.exe uit. Dit bestand maakt een momentopname van uw systeem tot het moment dat u het benodigde programma installeert. Klik hiervoor op de Start-knop. Selecteer alle standaardopties als dit is je eerste baan in dit programma.

Stap 2

Klik op de knop Pre-install Scan - hiermee wordt de hele systeemschijf gescand om wijzigingen te identificeren tijdens de installatie van het programma dat u nodig hebt. Nadat het scannen van de systeemschijf is voltooid, verschijnt een nieuw venster. Sluit het niet, maar minimaliseer het programma.

Stap 3

Start het installatieproces van het programma dat u nodig hebt. Ga na het voltooien van deze bewerking naar het verborgen venster. Klik op de knop Scannen na installatie - dit detecteert alle wijzigingen die tijdens de installatie door het programma zijn aangebracht.

Stap 4

Selecteer het exe-bestand waarmee het geïnstalleerde programma wordt gestart - klik op de knop Doorgaan. Alle wijzigingen die door uw programma zijn aangebracht, worden standaard opgeslagen in de programmamap van Thinstall.

Stap 5

Ga naar de map met het programma. Er zullen verschillende mappen in deze map zijn, je hebt een map nodig met de naam Captures, die je programma in een draagbare versie zal bevatten. In de bestanden van deze versie van het programma is het noodzakelijk om onnodige waarden voor ons te verwijderen, evenals alle onnodige spaties.

Stap 6

Na alle wijzigingen is het raadzaam om het projectbestand opnieuw op te slaan, omdat: zijn gegevens zijn gewijzigd. Nu kunt u de draagbare versie van het programma gebruiken.

Aanbevolen: