Hoe Open Je Een Déjà Vu-bestand?

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Een Déjà Vu-bestand?
Hoe Open Je Een Déjà Vu-bestand?

Video: Hoe Open Je Een Déjà Vu-bestand?

Video: Hoe Open Je Een Déjà Vu-bestand?
Video: How to Open djvu File on Windows 2024, Mei
Anonim

De naam van het DjVu-formaat betekent letterlijk "reeds gezien" in het Frans. Met dit formaat kunt u bestanden minder zwaar opslaan. Aanvankelijk werd het speciaal ontwikkeld voor het opslaan van verschillende tekstdocumenten. Bovendien kunnen bestanden met deze extensie snel op internet worden bekeken voordat ze worden gedownload.

Hoe open je een déjà vu-bestand?
Hoe open je een déjà vu-bestand?

Noodzakelijk

  • - WinDjVu-programma;
  • - add-on module voor browsers DjVu Browser Plugin.

instructies:

Stap 1

Gebruikers die bijvoorbeeld een boek in DjVu-formaat hebben gedownload, kunnen problemen ondervinden bij het openen ervan. Je hebt namelijk een speciaal programma nodig om het te bekijken. De meest voorkomende van de bestaande is de zogenaamde WinDjVu-lezer. Het wordt gratis verspreid op basis van AsIs (wat betekent "As is"). Let op: er zijn verschillende versies van dit programma gemaakt, daarom zijn zowel een download van een specifieke assembly als een eenvoudig bestand beschikbaar dat kan worden gebruikt zonder op een computer te installeren. Trouwens, om de reader te downloaden, kun je naar de site gaan

Stap 2

Afhankelijk van de versie van het programma dat u downloadt, wordt deze interfacetaal geïnstalleerd. Engels is voor het grootste deel standaard geactiveerd in WinDjVu. Om over te schakelen naar de gewenste taal, gaat u naar het gedeelte Weergeven, vervolgens naar Talen en selecteert u het in de lijst. Start de lezer opnieuw om de instellingen van kracht te laten worden. Zodra u dit doet, worden alle invoer in de ingestelde taal weergegeven.

Stap 3

Bovendien kunnen bestanden van dit formaat direct via een browser worden bekeken. Gebruik hiervoor de DjVu Browser Plugin add-on module. Het is beschikbaar voor Opera, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Naast het bekijken van documenten, is het mogelijk om DjVu-documenten op te slaan met behulp van een speciaal pictogram op de werkbalk (klik op de afbeelding in de vorm van een diskette). Een afdruk van het bestand in DjVu-formaat is ook direct beschikbaar via internet: klik gewoon op het bijbehorende pictogram.

Aanbevolen: