Hoe Praat Je Met Een Agent?

Inhoudsopgave:

Hoe Praat Je Met Een Agent?
Hoe Praat Je Met Een Agent?

Video: Hoe Praat Je Met Een Agent?

Video: Hoe Praat Je Met Een Agent?
Video: Bij de politie met je mbo 2024, Mei
Anonim

Zeg wat je wilt, maar het wereldwijde internet is zo diep in ons leven gekomen dat het heel, heel moeilijk is om het eruit te halen. Daar is tenslotte alles mogelijk - communiceren, corresponderen en zelfs bellen. Hier zijn ook heel veel programma's voor. Een van de meest populaire is Mail. Ru Agent.

Hoe praat je met een agent?
Hoe praat je met een agent?

instructies:

Stap 1

Men moet inderdaad niet verbaasd zijn. Deze ontdekking heeft de eerste dag niet geleefd. Bovendien heeft de meerderheid van de gebruikers alle voordelen van internet al op prijs gesteld.

Stap 2

Het is mogelijk om te bellen via internet sinds het Skype-programma is ontwikkeld. Bovendien zorgde het niet alleen voor een audioverbinding tussen gebruikers, maar als er een webcam was, kon het ook beelden verzenden. Maar de tijd vordert onverbiddelijk, nieuwe programma's verschijnen, oude worden bewerkt en zelfs zo'n eenvoudig en al lang bekend programma als Mail. Ru Agent is nu ook in staat tot een aantal nieuwe functies.

Stap 3

Voorheen konden alle gebruikers alleen communiceren via de volkstelling. Toen waren er telefoontjes, maar die waren niet goedkoop. Daarna was er ook nog een videolink.

Stap 4

Maar we moeten terug naar het onderwerp. Voor gratis en ongehinderde communicatie via de Agent heeft u een microfoon nodig. Een voor een computer aangepaste communicatie-eenheid kan bij elke computerwinkel worden gekocht. In dit geval volstaat het om de microfoonaansluiting in de overeenkomstige connector van de computer te steken (deze is standaard roze gemarkeerd), druk vervolgens op de belknop en wacht tot de gesprekspartner uw oproep ontvangt. Daarna kunt u beginnen met communiceren zoals via een mobiele telefoon, alleen gratis.

Stap 5

Is er geen aangepaste microfoon, dan kan je een gewone nemen. Maar gezien het feit dat een simpele microfoon een grote jack heeft, zul je een adapter moeten kopen van een grote naar een kleine. Anders kan de microfoon gewoon geen verbinding maken met de computer.

Aanbevolen: