Beveiligingswaarschuwingen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Beveiligingswaarschuwingen Uitschakelen
Beveiligingswaarschuwingen Uitschakelen

Video: Beveiligingswaarschuwingen Uitschakelen

Video: Beveiligingswaarschuwingen Uitschakelen
Video: Windows Defender inschakelen en uitschakelen: How To video 2024, Mei
Anonim

Heel vaak, bij het starten van toepassingen van een andere aard, wordt een Windows-beveiligingswaarschuwing op volledig scherm geopend, waarin om toestemming wordt gevraagd om wijzigingen aan het systeem aan te brengen, enz. In sommige gevallen is dit handig, maar helaas staat het meestal alleen maar in de weg.

Beveiligingswaarschuwingen uitschakelen
Beveiligingswaarschuwingen uitschakelen

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Over het algemeen kunnen we zeggen dat de procedure voor het uitschakelen van de melding van het besturingssysteem niet zo moeilijk is, u hoeft alleen bepaalde parameterinstellingen te maken. Om de Windows-beveiligingswaarschuwing te annuleren, gaat u naar het "Configuratiescherm" op uw computer. Ga dan naar het "Beveiligingscentrum". Selecteer nu het paneel Bronnen en vervolgens Waarschuwingen wijzigen. Dit is de eerste manier om dit probleem op te lossen. Er is er nog een.

Stap 2

Voer op het tabblad Uitvoeren de opdracht msconfig in. Ga vervolgens naar het tabblad "Diensten". In een groot venster ziet u de naam van de service, de fabrikant en ook de status, d.w.z. of het werkt of niet. Zoek een service genaamd Security Center en schakel deze uit. Maar daarnaast is er nog een andere, veel snellere optie. Om beveiligingswaarschuwingen op deze manier uit te schakelen, moet u op de regel "De uitgifte van dergelijke meldingen configureren" klikken op het moment dat deze waarschuwing voor u wordt geopend.

Stap 3

Wanneer u dit doet, wordt er een venster voor u geopend met een schaal met vier mogelijke waarden, waarbij de laagste "Nooit melden" is en de hoogste "Altijd melden". De standaardinstelling is "Alleen informeren wanneer programma's proberen wijzigingen aan te brengen op de computer." Natuurlijk is de derde optie de eenvoudigste en handigste, omdat je daarin de waarde kunt aanpassen die optimaal is voor comfortabel werken met een computer, daarom is het beter om altijd deze methode te gebruiken en zullen er geen problemen zijn met het systeem.

Stap 4

Zoals u kunt zien, kunt u de Windows-beveiligingsmelding over het programma dat wijzigingen aanbrengt op de computer of andere acties uitschakelen met behulp van de methode die voor u geschikt is.

Aanbevolen: