Luidsprekers Op Uw Computer Inschakelen

Inhoudsopgave:

Luidsprekers Op Uw Computer Inschakelen
Luidsprekers Op Uw Computer Inschakelen

Video: Luidsprekers Op Uw Computer Inschakelen

Video: Luidsprekers Op Uw Computer Inschakelen
Video: Sound and Audio device enabling and disabling 2024, Mei
Anonim

Computers worden vaak gekocht met een set akoestiek en een reeds geïnstalleerd besturingssysteem. Hiermee stel je snel de speakers in die op je computer zijn aangesloten.

Luidsprekers op uw computer inschakelen
Luidsprekers op uw computer inschakelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - kolommen.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet alle apparatuur zijn aangesloten om het geluid uit de speakers te laten komen. Bijvoorbeeld een geluidskaart op het moederbord (op voorwaarde dat deze discreet is), evenals het aansluiten van draden van de luidsprekers zelf op de behuizing van de systeemeenheid. Naast het installeren van externe apparaten, mag u ook de software niet vergeten, d.w.z. over chauffeurs.

Stap 2

Het installeren van een discrete geluidskaart is vrij eenvoudig: open het zijpaneel van de systeemeenheid, monteer het bord en plaats het deksel terug in zijn oorspronkelijke positie. Sluit vervolgens het aansluitsnoer van de luidsprekers aan op het bord zelf. Focus op de groene kleur van de plug en connector.

Stap 3

Nu moet je je computer aanzetten. Verbind het met het netwerk en druk op de aan/uit-knop op het voorpaneel van de systeemeenheid. Nadat het besturingssysteem is geladen, verschijnt een pictogram met een pop-upbericht "Nieuw apparaat gedetecteerd" in de lade. Binnen een paar minuten zal het standaard installatieprogramma proberen een stuurprogramma voor het nieuwe apparaat te vinden.

Stap 4

Het komt vaak voor dat het vereiste stuurprogramma voor een discrete kaart niet wordt gevonden, dus het wordt aanbevolen om de originele schijf te gebruiken die bij de kit is geleverd. U kunt ook proberen stuurprogramma's op internet te zoeken (op de officiële website van de fabrikant). Nadat u deze software hebt geïnstalleerd, ontvangt u hoogstwaarschijnlijk een melding in het systeemvak om uw computer opnieuw op te starten.

Stap 5

Controleer of het luidsprekersysteem werkt. Druk op de aan/uit-knop op de behuizing van een van de luidsprekers of subwoofer, zet de volumeregelaar in de middelste stand. U moet een audiospeler op uw computer uitvoeren en het nummer afspelen. Als er nu geluid te horen is, is de installatie gelukt. Pas indien nodig het volume en de balans tussen de linker- en rechterluidsprekers op uw luidsprekers aan.

Aanbevolen: