Hoe De Kleurencartridge Op HP Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Kleurencartridge Op HP Uit Te Schakelen
Hoe De Kleurencartridge Op HP Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Kleurencartridge Op HP Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Kleurencartridge Op HP Uit Te Schakelen
Video: Disable Protection Cartridge Printer HP Windows 10 2024, Mei
Anonim

Veel printers van de HP-fabrikant weigeren tekst af te drukken wanneer ze slechts één zwarte cartridge gebruiken in het geval dat de kleur op is. Er zijn verschillende opties om dit probleem op te lossen.

Hoe de kleurencartridge op HP uit te schakelen
Hoe de kleurencartridge op HP uit te schakelen

Noodzakelijk

stuurprogramma

instructies:

Stap 1

Verwijder de kleurencartridge uit het product en probeer af te drukken in de modus Inkt-backup. Als het systeem u een bericht geeft over het verder afdrukken van het document in grijstinten, lees dit dan zorgvuldig tot het einde, als u ziet dat het programma aanbiedt om door te gaan met afdrukken in zwart, gaat u akkoord. Doe hetzelfde als de inkt in een kleurencartridge opraakt en u een soortgelijke melding van het systeem ontvangt.

Stap 2

Installeer het stuurprogramma opnieuw op uw printer, nadat u de oude volledig hebt verwijderd en het register hebt schoongemaakt. Installeer bijgewerkte versies waar mogelijk. Kies ervoor om stuurprogramma's alleen bij te werken volgens het besturingssysteem dat u gebruikt, anders wordt het mogelijk niet herkend.

Stap 3

Controleer of het zwart wordt afgedrukt bij gebruik van een verwijderbare opslagverbinding met de printer (als uw model USB Direct Printing heeft). Als je ook problemen hebt, probeer het apparaat dan naar een servicecentrum te brengen om verder te flitsen met het programma.

Stap 4

Het wordt niet aanbevolen om deze handeling alleen uit te voeren, aangezien het onwaarschijnlijk is dat u de software kunt vinden die u nodig hebt. Je kunt het alleen thuis proberen te reflashen met het officiële programma, maar dit zal waarschijnlijk niet helpen.

Stap 5

Gebruik de eenvoudigste optie: vul een kleureninktcartridge bij of koop een nieuwe. U kunt ook verschillende opties proberen voor het chippen van cartridges of het flashen van de printer zodat de lege container niet wordt herkend, nogmaals, laat dit over aan de discretie van de specialisten van het servicecentrum om de printer in de toekomst niet te beschadigen. Denk er ook aan om regelmatig een testafdruk af te drukken met een ongebruikte cartridge.

Aanbevolen: