Hoe Stuurprogramma's Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Te Herstellen
Hoe Stuurprogramma's Te Herstellen

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Herstellen

Video: Hoe Stuurprogramma's Te Herstellen
Video: How to Build Sim Racing Cockpit Works with Any Game/Console 2024, Mei
Anonim

Heel vaak is er een situatie waarin na het installeren van verse en, volgens de garanties van de ontwikkelaars, betrouwbare en stabiele stuurprogramma's, computerapparatuur zich op zijn zachtst gezegd vreemd begint te gedragen. De computer begint langzamer te worden, de laptop kan plotseling oververhit raken en de geluidsweergave gaat met piepen en scheuren. De enige uitweg in deze situatie is om de stuurprogramma's te herstellen waarmee alles goed werkte.

Hoe stuurprogramma's te herstellen
Hoe stuurprogramma's te herstellen

instructies:

Stap 1

Volg altijd de richtlijnen voor het maken van controlepunten voor systeemherstel voordat u nieuwe stuurprogramma's op uw systeem installeert. In dit geval is het niet moeilijk om de stuurprogramma's te herstellen als de nieuwe programma's niet correct werken. Bovendien bieden veel stuurprogrammapakketten zelf aan om een systeemherstelpunt te maken voordat stuurprogramma's door nieuwe worden vervangen. U moet akkoord gaan met hun voorstellen. Om het maken van een systeemherstelpunt te forceren, gaat u naar het gedeelte "Help en ondersteuning" van het menu "Start".

Stap 2

Selecteer onder andere secties de taak "Systeemherstel". Geef in het volgende venster de taak "Een herstelpunt maken" op en klik op "Volgende". Voer de naam van het nieuwe herstelpunt in en bevestig de ingevoerde parameters met de knop "Maken".

Stap 3

Om de stuurprogramma's in de toekomst te herstellen, moet u de wijzigingen die in het systeem zijn aangebracht ongedaan maken. Om dit te doen, specificeert u in het venster "Systeemherstel" de taak "Een eerdere staat van de computer herstellen", selecteert u een herstelcontrolepunt en volgt u de instructies van het systeem.

Stap 4

Als u zeker weet welk stuurprogramma van uw apparaat niet correct werkt, kunt u de installatie van één programma terugdraaien zonder de wijzigingen aan het hele systeem te beïnvloeden. Ga hiervoor naar "Apparaatbeheer". Selecteer in de vervolgkeuzelijst het apparaat waarnaar u de stuurprogramma's wilt herstellen.

Stap 5

Ga naar de eigenschappen op het tabblad "Driver". Onder aan het venster ziet u vijf beschikbare opdrachten. Selecteer "Terugdraaien" onder hen en klik op de bijbehorende knop. Het oude werkende apparaatstuurprogramma wordt hersteld.

Aanbevolen: