Een Bestand Van Een PDA Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Bestand Van Een PDA Verwijderen
Een Bestand Van Een PDA Verwijderen

Video: Een Bestand Van Een PDA Verwijderen

Video: Een Bestand Van Een PDA Verwijderen
Video: Bestanden en mappen verwijderen en terughalen 2024, April
Anonim

Het verwijderen van bestanden van uw PDA is net zo eenvoudig als het schrijven ervan. Meestal kost de bediening niet veel tijd voor gebruikers, aangezien zowel het PDA-menu als de pc-bestandsbeheersoftware een intuïtieve interface hebben.

Een bestand van een PDA verwijderen
Een bestand van een PDA verwijderen

Noodzakelijk

USB-kabel of bluetooth-adapter

instructies:

Stap 1

Zet uw Pocket PC aan, open het hoofdmenu. Zoek het item "Bestandsbeheer" erin. Het kan zich in het configuratiescherm of in de apparaatinstellingen bevinden. Open de inhoud van het telefoongeheugen of de flashkaart, afhankelijk van waar het te verwijderen bestand zich bevindt.

Stap 2

Als u meer dan één gegevensitem wilt verwijderen, vinkt u ze allemaal aan. Selecteer de bewerking "Verwijderen" met behulp van de optieknop en alle geselecteerde bestanden worden in één keer uit het geheugen van de Pocket PC gewist. U kunt ook de knop Verwijderen gebruiken, indien beschikbaar op het toetsenbord van het apparaat.

Stap 3

Verwijderen kan door de PDA op de computer aan te sluiten, sluit hiervoor de apparaten aan met een speciale USB-kabel of bluetooth. Koppel, open inhoud en verwijder het bestand.

Stap 4

Verwijder bestanden met Total Commander. Open de inhoud van de verwisselbare schijf, selecteer de gewenste map en druk op de Delete-toets.

Stap 5

Als u een tegen schrijven beveiligd bestand moet verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op en opent u eerst de inhoud van de PDA-map in de verkenner van uw desktopcomputer.

Stap 6

Selecteer het item "Eigenschappen" en schakel in de attributen het kenmerk "Alleen-lezen" uit, pas de wijzigingen toe en sla ze op, klik met de rechtermuisknop in de geopende map en ververs het scherm. Voer de verwijdering uit.

Stap 7

Als u een beveiligd kwaadaardig bestand moet verwijderen, gebruikt u een antivirusprogramma. Om dit te doen, selecteert u de procedure voor het scannen van het geheugen van een pocket-pc die via USB is aangesloten op een pc en verwijdert u vervolgens alle gevonden schadelijke bestanden. Het is het beste om antivirussoftware te gebruiken met up-to-date databases en vervolgens bescherming op de PDA te installeren door de mobiele versie van de applicatie te downloaden.

Aanbevolen: