Het Gewenste Kanaal Aansluiten

Inhoudsopgave:

Het Gewenste Kanaal Aansluiten
Het Gewenste Kanaal Aansluiten

Video: Het Gewenste Kanaal Aansluiten

Video: Het Gewenste Kanaal Aansluiten
Video: Het veilig aansluiten van PV installaties op de groepenkast 2024, April
Anonim

Een tuner is een speciaal apparaat dat een binnenkomend signaal decodeert in een formaat dat een tv kan begrijpen. Momenteel worden satellietontvangers veel gebruikt, die zijn opgenomen in kits voor satelliet-tv. Om het te bekijken, moet u de juiste kanaalinstelling uitvoeren.

Het gewenste kanaal aansluiten
Het gewenste kanaal aansluiten

instructies:

Stap 1

Sluit de tuner aan op uw tv met behulp van de meegeleverde kabel en een beschikbare connector. Selecteer het meest geschikte standaardkanaal voor uw satellietontvanger. Stel in de handmatige modus de opdracht "Kanaal zoeken" in. Het is belangrijk dat de tuner is ingeschakeld en dat de nummers op het scherm worden weergegeven. Sla de zender op, waarna je er satellietzenders op kunt kijken door ze op de ontvanger zelf in te schakelen.

Stap 2

Voeg een nieuw kanaal toe aan de tuner door de gewenste zender op de geselecteerde satelliet te scannen. Bepaal eerst op welk kanaal u wilt afstemmen. U kunt de instructies gebruiken die bij uw ontvanger zijn geleverd of de online spreadsheet op https://www.tv-sputnik.com/ch_select.php. Met zijn hulp bepaalt u waar dit of dat kanaal is en raakt u vertrouwd met de instellingen in de lijst met transponders.

Stap 3

Open het tunermenugedeelte dat verantwoordelijk is voor de transponderinstellingen. De sectienaam kan verschillen afhankelijk van het apparaatmodel. Installeer de gewenste zender. Druk op de auto-scan transponderknop op de afstandsbediening en voeg kanalen toe op de ontvanger. Deze bewerking moet meerdere keren per maand worden uitgevoerd, omdat de lijst met satellietzenders kan veranderen.

Stap 4

Start het menu van de ontvanger zodra je het gewenste kanaal hebt ingesteld. Ga vanuit de "Kanaaleditor" naar "TV-kanalen" en sla de instellingen op. Stel ook de map in waarin de zenders worden weergegeven, klik op "OK".

Stap 5

Selecteer de gewenste satelliet in het menu van de ontvanger en klik vervolgens op de scanknop. Selecteer de gewenste modus: auto, handmatig, blind of netwerk. Het is beter om de stand "Auto" in te stellen, dan hoef je de transponder niet zelf af te stellen. De tuner detecteert automatisch alle functionerende transponders die uw schotelantenne ontvangt.

Aanbevolen: