Hoe De Voeding Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Te Controleren?
Hoe De Voeding Te Controleren?

Video: Hoe De Voeding Te Controleren?

Video: Hoe De Voeding Te Controleren?
Video: Natuurlijke voeding 260. Aarding controleren met een multimeter, Demo 2024, Maart
Anonim

Wanneer je computer blijft crashen, het systeem vaak opnieuw opstart, het "blue screen of death" verschijnt of iets anders, dan is het tijd om de hele computer te controleren op prestaties. Het is wenselijk om elk onderdeel van de systeemeenheid te controleren. Maar de beste plaats om te beginnen is door de voeding te testen.

Hoe de voeding te controleren?
Hoe de voeding te controleren?

Noodzakelijk

Voeding, software waarmee u veranderingen in de werking van het moederbord kunt volgen

instructies:

Stap 1

Als uw voeding nog onder de garantie valt, d.w.z. is verzegeld en het is niet mogelijk om het te openen, gebruik dan de volgende controlemethode. U hebt een programma of proces nodig dat ervoor kan zorgen dat de voeding meer stroom verbruikt. Bijvoorbeeld het lanceren van een van de nieuwste noviteiten in games, het openen van zware bestanden in verschillende programma's, het transcoderen van een videobestand mogelijk maken, enz.

Stap 2

Meet de huidige spanningsniveaus van de voeding voordat u begint met testen. En nadat de verwachte belasting van de computer is afgelopen, voert u nog een controlemeting uit. Als deze waarden die u aan het begin en aan het einde van het werk nam met een paar tienden zijn veranderd, dan kan uw stroomvoorziening veilig worden gewijzigd in een krachtigere, omdat er is een sterke verhitting opgetreden.

Stap 3

Als uw stroomvoorziening niet langer onder de garantie valt, kunt u het volgende doen: Installeer een extra harde schijf, waardoor het stroomverbruik toeneemt. Daarnaast kan een van de bovenstaande processen worden gestart. Er moeten metingen worden verricht voordat een extra harde schijf wordt aangesloten en tijdens het gebruik ervan. Na de verhouding van deze waarden kunt u gerust een oordeel vellen over uw stroomvoorziening. Is het verschil ook een paar tienden, dan kan de voeding de belasting niet aan.

Aanbevolen: