Hoe Te Werken Met Alcohol

Inhoudsopgave:

Hoe Te Werken Met Alcohol
Hoe Te Werken Met Alcohol

Video: Hoe Te Werken Met Alcohol

Video: Hoe Te Werken Met Alcohol
Video: Alcohol u0026 jongeren: animatie van Jellinek 2024, April
Anonim

Alcohol 120% is een van de meest veelzijdige en populaire hulpprogramma's voor het emuleren van schijven en het werken met virtuele schijven. Het programma kan met de meeste afbeeldingsformaten werken en kan ze ook maken. Dit hulpprogramma maakt het ook mogelijk om de gewenste afbeelding op schijf te branden.

Hoe te werken met alcohol
Hoe te werken met alcohol

instructies:

Stap 1

Het programma Alcohol 120% werkt met schijfkopieën. Een afbeelding is een bestand dat een kopie bevat van de structuur van het gegevensbestandssysteem van het medium waarvan het is gekopieerd. Om een afbeelding in dit hulpprogramma te openen of te schrijven, moet u de overeenkomstige punten van het programma gebruiken.

Stap 2

Om een gedownloade of gekopieerde afbeelding te openen in ISO, MDF, NRG, CUE, enz. start het programmavenster en selecteer de optie "Virtuele schijf" in het linkerdeel van het venster van het blok "Basisbewerkingen". Geef in het menu dat verschijnt het aantal virtuele schijven op dat u op het systeem wilt uitvoeren. Er is mogelijk slechts één virtuele schijf vereist om één afbeelding te openen. Vervolgens kunt u dezelfde virtuele schijf gebruiken om andere afbeeldingsbestanden te openen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de nieuw gemaakte schijf, die onder in het programmavenster wordt weergegeven. Selecteer de optie "Mount Image" om het gewenste bestand uit te voeren. Specificeer het pad naar de afbeelding en selecteer deze in het venster dat verschijnt. Het wordt geïnstalleerd op de virtuele schijf en u kunt het uitvoeren vanuit het programmavenster of in het systeem.

Stap 4

Om een compilatie te maken, gebruikt u de functie "Afbeelding maken" linksboven in het functionele paneel van het programma. Plaats de schijf in het station van uw computer. Ga naar dit gedeelte van het applicatiemenu en specificeer de parameters van de gebruikte schijf, de naam van de schijf, enz.

Stap 5

Geef de leessnelheid op (u kunt deze op "Maximum" laten). Hoe lager de snelheid, hoe groter de kans dat u de meest nauwkeurige schijfkopie krijgt. Om de automatische configuratie in te stellen, kunt u de functie "Data Type Analyzer" gebruiken. Na het configureren van de nodige parameters, drukt u op de knop "Start" en wacht u tot het einde van de scan. Na het einde van de bewerking ziet u een bijbehorende melding. Druk op de knop "Voltooien" om verder te werken met het hulpprogramma.

Stap 6

Beeldopname in het programma wordt uitgevoerd via de functie "CD / DVD-beeld branden". Plaats de schijf in het station en selecteer deze optie. Specificeer het pad naar de schijfkopie op uw systeem en stel de benodigde opnameparameters in. Druk na het maken van de instellingen op "Start" en wacht tot het einde van de bewerking. Het branden van de schijf is binnen enkele minuten voltooid. Nadat de bewerking is voltooid, ziet u een bijbehorende melding en wordt de schijf automatisch uit het station verwijderd.

Aanbevolen: