Hoe Het Menu In D-link Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Menu In D-link Te Openen
Hoe Het Menu In D-link Te Openen

Video: Hoe Het Menu In D-link Te Openen

Video: Hoe Het Menu In D-link Te Openen
Video: D-Link | Wifi Router Setup | Change Wifi Password Using Mobile 2024, April
Anonim

D-Link is een Taiwanees bedrijf dat sinds 1986 verschillende netwerk- en telecommunicatieapparatuur produceert. Het is het meest bekend om zijn routers en modems die worden gebruikt in LAN's voor thuis en op kantoor. Het menu (meer precies, het bedieningspaneel) voor dergelijke apparaten van moderne versies wordt niet geopend door een programma te starten dat op de computer is geïnstalleerd, maar elke keer dat het wordt geladen vanaf het aangesloten apparaat.

Hoe het menu in d-link te openen
Hoe het menu in d-link te openen

instructies:

Stap 1

Controleer of het netwerkapparaat waarvan u in het menu geïnteresseerd bent, werkt en is verbonden met het lokale netwerk of rechtstreeks met uw computer.

Stap 2

Start een van de browsers die op uw besturingssysteem zijn geïnstalleerd. De visualisatie van het bedieningspaneel van de D-Link-router wordt geïmplementeerd met behulp van de hypertext-opmaaktaal en u zult de instellingen zien en ermee werken op dezelfde manier als met het "admin-paneel" van een internetsite.

Stap 3

Typ in de adresbalk van de browser het netwerk-IP-adres van het alarmsysteem - 192.168.1.253. Druk vervolgens op de Enter-toets en het autorisatieformulier van het D-Link-controlepaneel wordt in het browservenster geladen. Het bestaat uit drie velden (voor het invoeren van een login, wachtwoord en captcha), een knop voor het verzenden van gegevens, die automatisch wordt bijgewerkt elke keer dat de afbeeldingspagina wordt geladen, en een knop voor geforceerde updates. "Captcha" is een reeks cijfers en letters van het Latijnse alfabet, die wordt weergegeven in de gegenereerde afbeelding en is ontworpen om te beschermen tegen hackingscripts.

Stap 4

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden van het formulier in. Als dit de eerste keer is dat u inlogt op het configuratiescherm, gebruik dan de standaard fabrieksaanmeldingswaarde (admin) en laat het wachtwoordveld leeg. Typ in het derde veld de reeks tekens die u in de afbeelding ziet. Als het onmogelijk is om een van de getoonde karakters te identificeren, klik dan op de knop Opnieuw genereren en je krijgt een andere set te zien. Klik vervolgens op de knop met het label Inloggen - de ingevoerde gegevens worden verzonden naar het besturingsprogramma van het apparaat, dat hun juistheid zal controleren en het configuratiescherm in het browservenster zal laden.

Stap 5

Als de ingediende gegevens onjuist zijn, zal het programma dezelfde pagina opnieuw laden en een foutmelding toevoegen. Probeer opnieuw in te loggen. Als u al een wachtwoord heeft ingesteld en uw login heeft gewijzigd, en u kunt het zich nu niet meer herinneren, kunt u deze resetten en terugkeren naar de fabrieksinstellingen. Druk hiervoor op de Reset-knop op de behuizing van het D-Link-apparaat. Deze operatie is potentieel gevaarlijk omdat niet alleen de login en het wachtwoord opnieuw worden ingesteld, maar ook alle andere instellingen, inclusief de instellingen die de werking van het netwerk verzekeren.

Aanbevolen: