Hoe Online Video Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Online Video Op Te Nemen
Hoe Online Video Op Te Nemen

Video: Hoe Online Video Op Te Nemen

Video: Hoe Online Video Op Te Nemen
Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2024, April
Anonim

Er zijn veel online videoservices op internet die het niet toestaan om deze video's op te nemen en op te slaan op de harde schijf van uw computer. Voor veel gebruikers gaat dit gepaard met bepaalde ongemakken.

Hoe online video op te nemen
Hoe online video op te nemen

instructies:

Stap 1

Om video's van een van de online diensten zoals YouTube, RuTube, Vimeo enz. op te slaan, gebruikt u de browsercache. Download hiervoor de gewenste video op de site tot het einde en gebruik vervolgens de verkenner om de map met de browsercache te openen. Ga hiervoor naar C: / Documents and Settings [gebruikersnaam] Local Settings / Application Data, waar je een map vindt met een naam die overeenkomt met de naam van de browser die je gebruikt. Zoek de cachemap, die het gedownloade videobestand zal bevatten. Kopieer het. In de internetbrowser Opera is er een handiger manier om naar bestanden in de cache te zoeken: typ hiervoor opera: cache in de adresbalk en vink het gewenste bestandstype aan.

Stap 2

Om video's van verschillende online diensten op te slaan, zijn er websites die de juiste functionaliteit hebben. Voorbeelden zijn SaveFromNet, Save2Go, etc. Typ in het daarvoor bestemde veld op deze site het adres van de webpagina met de video die u wilt opslaan. Na het verwerken van het verzoek verschijnen er links om het bestand in verschillende formaten en resoluties te downloaden.

Stap 3

Voor populaire webbrowsers zijn er gespecialiseerde extensies (add-ons, plug-ins) waarmee u online video op de harde schijf van uw computer kunt opnemen. Na het installeren van een dergelijke extensie verschijnen links om het bestand op te slaan naast de video op internetpagina's.

Stap 4

Een alternatief voor deze methoden kan het gebruik zijn van een van de programma's die zijn ontworpen om video van het beeldscherm op te nemen. Deze methode is effectiever als u een online uitzending wilt opnemen. Voorbeelden van dergelijke toepassingen zijn Fraps, Total Screen Recorder, Camtasia Studio, enz. Selecteer een van de programma's, installeer en voer het uit. Klik op de opnameknop in de applicatie-interface. Schakel daarna de videoweergave in en vouw deze uit naar volledig scherm. Wacht tot het einde en klik vervolgens op de knop "Stop" in de applicatie.

Aanbevolen: