Lenovo G500-laptop - Voor- En Nadelen

Lenovo G500-laptop - Voor- En Nadelen
Lenovo G500-laptop - Voor- En Nadelen

Video: Lenovo G500-laptop - Voor- En Nadelen

Video: Lenovo G500-laptop - Voor- En Nadelen
Video: Обзор Ноутбука Lenovo G500 2024, April
Anonim

De Lenovo g500-laptop heeft positieve recensies ontvangen, maar is hij echt niet gebrekkig? De voor- en nadelen van het apparaat worden in dit artikel besproken.

Lenovo g500-laptop
Lenovo g500-laptop

De Lenovo g500-laptop verschilt doordat de processor erop kan worden geïnstalleerd CoreI3 of I5, en de klokfrequentie is respectievelijk 2,4 MHz en 2,6 MHz. De fabrikant installeert er het Windows 8-besturingssysteem op, dat uitgaat van de hoogwaardige kenmerken van de Lenovo g500.

6 gigabyte RAM spreken voor zich, en een videokaart van 1 gigabyte zal ongetwijfeld veel goede games draaien, ook nieuwe.

De Lenovo g500 laptop weegt 2,5 kilogram. Het kan niet gezegd worden dat dit veel is, maar gezien het feit dat er nu computers zijn die nog geen vijfhonderd gram wegen, is het veel. Natuurlijk, als je het constant bij je draagt, zal je schouder vroeg of laat moe worden. Dit gewicht wordt echter gecompenseerd door het vermogen en de batterijduur van vijf uur.

Alle kopers laten positieve feedback achter na aankoop van deze laptop. Op Lenovo g500 varieert de prijs afhankelijk van het jaar van productie en wijziging en varieert van 9 tot 16 duizend roebel.

De positieve eigenschappen van het apparaat zijn onder meer een HDMI-ingang, een koeler die tijdens het gebruik geen geluid maakt, de mogelijkheid om naar de slaapstand te gaan door het deksel te sluiten of op de aan / uit-knop te drukken. Mogelijk is uw aandacht ook geïnteresseerd in het EnergyManagement-programma dat vooraf is geïnstalleerd op de Lenovo g500-laptop, waarmee u het fysieke deel van de computer volledig kunt besturen - "hardware", beginnend met de temperatuur van de videokaart en processor, het aantal ventilatoren omwentelingen per minuut en eindigend met de mogelijkheid om de kenmerken en werkprioriteiten die u nodig hebt te wijzigen.

Van de minnen, die niet kunnen worden weggelaten, is het vermeldenswaard dat om de f1-f12-toetsen volledig te gebruiken, u bovendien de Fn-toets ingedrukt moet houden. Daarnaast kan er een probleem zijn met het installeren van stuurprogramma's op een video- of geluidskaart. Met enige kennis en internettoegang kunnen alle problemen echter binnen een half uur worden opgelost.

Met andere woorden, de Lenovo g500-laptop verdient volledig een beoordeling van gebruikers en mensen die ze kochten op 4,5 punten op 5 mogelijk, aangezien de levensduur van de batterij niet geweldig is + er zijn twee eerder genoemde nadelen. Als apparaat voor werk, studeren en gamen met gemiddelde systeemeisen, deze laptop past perfect.

Aanbevolen: