Een Celwaarde Kopiëren Copy

Inhoudsopgave:

Een Celwaarde Kopiëren Copy
Een Celwaarde Kopiëren Copy

Video: Een Celwaarde Kopiëren Copy

Video: Een Celwaarde Kopiëren Copy
Video: Excel Copy Paste Tricks 2024, Mei
Anonim

De bewerking van het kopiëren van de waarden van de geselecteerde cellen in de Excel-kantoortoepassing, die deel uitmaakt van het Microsoft Office-pakket, kan worden uitgevoerd met standaardprogramma's met behulp van de commando's "Knippen", "Kopiëren" en "Plakken ".

Een celwaarde kopiëren copy
Een celwaarde kopiëren copy

Noodzakelijk

Microsoft Office Excel 2003

instructies:

Stap 1

Selecteer een afzonderlijke cel om de resulterende waarde erin te kopiëren en klik op de knop "Kopiëren" in het gedeelte "Klembord" van het menu "Kopiëren" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster. Een alternatieve methode om de bewerking uit te voeren kan zijn het gelijktijdig indrukken van de functietoetsen Ctrl + C.

Stap 2

Open de cel die is geselecteerd voor gegevensoverdracht door te dubbelklikken met de muis en selecteer de opdracht "Plakken" in de bovenste werkbalk van het programmavenster. Een alternatieve methode om de bewerking uit te voeren, kan het gelijktijdig indrukken van de functietoetsen Ctrl + V zijn.

Stap 3

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de Enter-toets te drukken.

Stap 4

Selecteer een afzonderlijke cel of het vereiste celbereik om waarden, formaten of formules te kopiëren en klik op de knop "Kopiëren" op de bovenste werkbalk van het Excel-kantoorvenster om de kopieerbewerking uit te voeren.

Stap 5

Selecteer de cel linksboven die bedoeld is voor het overbrengen van waarden, formaten of formules van de geselecteerde cellen en open het servicemenu "Invoegen" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster door op de pijl naast de knop te klikken.

Stap 6

Selecteer Waarden om alleen de waarden van de geselecteerde cel in te voegen, of selecteer Formules om alleen formules in te pakken.

Stap 7

Gebruik het item Plakken speciaal in het dialoogvenster Plakken speciaal dat wordt geopend en gebruik de opdracht Opmaak om alleen de opmaak van de geselecteerde cel te plakken.

Stap 8

Selecteer een kolom of een kolom met lege cellen en klik op de knop "Kopiëren" op de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster om de bewerking uit te voeren om te voorkomen dat de informatie wordt vervangen door de gekopieerde lege cellen.

Stap 9

Selecteer de cel linksboven die moet worden overgedragen en roep het servicemenu van de opdracht "Invoegen" van de bovenste werkbalk van het programmavenster op door op de pijl naast de knop te klikken.

Stap 10

Selecteer Plakken speciaal en pas het selectievakje Lege cellen negeren toe.

Aanbevolen: