Hoe Een Laptop Op Krediet Te Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Op Krediet Te Kopen
Hoe Een Laptop Op Krediet Te Kopen

Video: Hoe Een Laptop Op Krediet Te Kopen

Video: Hoe Een Laptop Op Krediet Te Kopen
Video: Hoe Wij Gratis Business Class Vliegen - Flying Blue Miles 2024, April
Anonim

Het kopen van een laptop op krediet heeft zijn eigen kenmerken en verschillen met de gebruikelijke aankoopprocedure. Heel vaak kunt u een lening voor apparatuur in de winkel krijgen, als er vertegenwoordigers van banken zijn of verkopers het recht hebben om namens een kredietinstelling een lening te verstrekken.

Hoe een laptop op krediet te kopen
Hoe een laptop op krediet te kopen

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - een exemplaar van het werkboek;
  • - bewijs van inkomen (de lijst van documenten varieert afhankelijk van de vereisten van de kredietinstelling).

instructies:

Stap 1

Beslis over de keuze van het gekochte laptopmodel in overeenstemming met het toekomstige gebruik - werk, training, games, enz. Blader door de prijslijsten van verschillende leveranciers van computerapparatuur, bekijk alle aanbiedingen en kortingen.

Stap 2

Maak in de winkel kennis met het geselecteerde product, luister naar de aanbevelingen van de verkopers. U wordt dan doorverwezen naar een kredietadviseur, dus neem de benodigde documenten mee. Een lijst hiervan is te vinden op de officiële websites van de banken.

Stap 3

Vraag een laptoplening aan en wacht tot de bankmedewerker een reactie van het systeem ontvangt. Deze procedure duurt meestal niet langer dan 20 minuten. Houd er rekening mee dat uw aanvraag weinig kans maakt als u een slechte kredietgeschiedenis heeft, werkervaring van minder dan zes maanden, uw leeftijd lager is dan 21, enz.

Stap 4

Als de winkel meerdere vertegenwoordigers van verschillende banken heeft, vul dan een aanvraag met hen in, omdat dit niet alleen de kans op het krijgen van een lening vergroot, maar u ook de mogelijkheid geeft om de meest optimale voorwaarden te kiezen om deze te verkrijgen. De meeste aanvragen worden door het systeem verwerkt. Houd er rekening mee dat als je wordt geweigerd, je bij veel banken pas na een bepaalde tijd een lening kunt aanvragen. Ook wordt een belangrijke rol gespeeld door een gesprek met een kredietadviseur, wees uiterst beleefd tegen hem.

Stap 5

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, sluit u een overeenkomst met de bank en voltooit u met de beschikbare documenten de betaling voor de aankoop van een laptop aan de kassa. Als tijdens de garantieperiode een laptop kapot gaat en je niet alleen reparatie, maar restitutie nodig hebt (omruiling van goederen wordt ook als restitutie beschouwd), is de verkoper verplicht het volledige betaalde bedrag terug te betalen.

Stap 6

Als u toegang heeft tot internet, doorloopt u het online bestelproces om erachter te komen of het wordt goedgekeurd en wat de voorwaarden zijn voor het gebruik van de lening. Om dit te doen, zoekt u eenvoudig het overeenkomstige item in het websitemenu van de bank, voert u de gegevens in en ziet u het resultaat.

Aanbevolen: