Hoe Een Voorblad Samen Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Voorblad Samen Te Stellen
Hoe Een Voorblad Samen Te Stellen

Video: Hoe Een Voorblad Samen Te Stellen

Video: Hoe Een Voorblad Samen Te Stellen
Video: voorblad invoegen in Word 2024, Mei
Anonim

Het "gezicht" van elk werk is de titelpagina. Het maakt niet uit of het een essay, een scriptie of een wetenschappelijke verhandeling is. Het is noodzakelijk om de titelpagina zo op te stellen dat op het eerste gezicht duidelijk is wat er in het werk aan de orde komt. Bij het ontwerpen is het belangrijk om niet te overdrijven, zodat de titelpagina de indruk niet bederft. Hoe maak je een titelpagina correct op?

Hoe een voorblad samen te stellen
Hoe een voorblad samen te stellen

instructies:

Stap 1

Kies voor een holistische benadering. Dit betekent dat je niet op één specifiek element van de titelpagina moet letten, maar op de hele ego-inhoud als geheel. Deze aanpak garandeert ondubbelzinnig dat u uw titelpagina correct kunt schrijven.

Stap 2

Vermeld de naam van uw instelling of organisatie bovenaan het blad. Afkortingen zijn toegestaan, maar het is beter om voluit te schrijven. Plaats in het midden van het blad alle gegevens die rechtstreeks verband houden met het onderwerp van het werk of de samenvatting. Belangrijk - schrijf het woord "Onderwerp" niet en gebruik geen aanhalingstekens in deze alinea.

Stap 3

Om de titelpagina zo informatief mogelijk te maken, schrijft u naast het onderwerp en het doel van het werk ook het onderwerp waarover dit werk is uitgevoerd. Plaats al deze inscripties strikt in het midden van het blad, zowel ten opzichte van de verticale als de horizontale as (uiteraard rekening houdend met de plaats die wordt ingenomen door de inscriptie die de naam van de onderwijsinstelling aangeeft).

Stap 4

Na een paar regels van het onderwerp te hebben verlaten, plaatst u de inscriptie aan de rechterkant en geeft u de volledige naam in volgorde aan. de uitvoerder van het werk, stap dan nog een regel achteruit en geef de volledige naam aan. leraar, met zijn functie en wetenschappelijke titel (afkortingen zoals "Assistent Professor", "Prof.", "Ph. D." - Kandidaat Technische Wetenschappen, zijn toegestaan).

Stap 5

Als u bij het schrijven van het werk de hulp hebt ingeroepen van externe adviseurs, vermeld ze dan onder uw manager, met uw volledige naam. en standpunten op hetzelfde principe. Helemaal onderaan de titelpagina geeft u op twee regels de stad aan waar uw onderwijsinstelling of organisatie is gevestigd, evenals het jaar waarin dit werk is geschreven. U hoeft het woord "jaar" niet te schrijven.

Stap 6

Bekijk de normen en GOST's om vakkundig een voorblad te maken. Lijn de tekst van dit document uit in het midden, met uitzondering van de inscripties die de artiest en manager aangeven. Controleer het lettertype bij je direct leidinggevende. Schrijf de titel in een groter lettertype. Gebruik teksteditors zoals Word om u te helpen bij het samenstellen van het voorblad.

Aanbevolen: