Schaduwen Uit Een Mapsnelkoppeling Verwijderen

Inhoudsopgave:

Schaduwen Uit Een Mapsnelkoppeling Verwijderen
Schaduwen Uit Een Mapsnelkoppeling Verwijderen
Anonim

Verschillende visuele effecten voor elementen op het scherm kunnen het bureaublad er aantrekkelijker uit laten zien, maar ze kunnen de prestaties van uw computer negatief beïnvloeden. Om schaduwen van maplabels te verwijderen, moet de gebruiker verschillende stappen ondernemen.

Schaduwen uit een mapsnelkoppeling verwijderen
Schaduwen uit een mapsnelkoppeling verwijderen

instructies:

Stap 1

Open het onderdeel Systeem. Klik hiervoor op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm" in het menu. Selecteer in de categorie Prestaties en onderhoud het systeempictogram door er met de linkermuisknop op te klikken. Als het "Configuratiescherm" in de klassieke vorm wordt weergegeven, selecteert u meteen het gewenste pictogram.

Stap 2

Er is een andere manier: op het "bureaublad" klikken met de rechtermuisknop op het pictogram van het item "Deze computer". Selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster Systeemeigenschappen geopend.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Geavanceerd" in het venster dat wordt geopend en klik in de groep "Prestaties" op de knop "Opties". Deze actie zal een extra dialoogvenster "Prestatie-opties" oproepen.

Stap 4

Plaats een markering in het veld "Speciale effecten". Zoek met behulp van de schuifbalk Bureaubladpictogrammen Slagschaduwen in de lijst. Verwijder de markering uit het veld tegenover de gevonden inscriptie en klik op de knop "Toepassen". Wacht tot de nieuwe instellingen van kracht zijn en klik op de knop OK. sluit het venster Systeemeigenschappen.

Stap 5

Als u de schaduwen van het menu wilt verwijderen, gebruikt u de component Weergave. Open hiervoor het Configuratiescherm via het menu Start, selecteer het pictogram Weergave in de categorie Vormgeving en thema's. Een andere manier: klik met de rechtermuisknop in een vrije ruimte van het "bureaublad" en selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Ontwerp" en klik op de knop "Effecten". In het extra dialoogvenster dat wordt geopend, verwijdert u de markering uit het veld tegenover het opschrift "Toon slagschaduwen gegoten door menu's". Klik op de knop OK in het venster Effecten. Klik in het eigenschappenvenster op de knop "Toepassen" en sluit het venster door op de OK-knop of het [x]-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Aanbevolen: