Wat Te Doen Als Je De Licentiecode Voor De Game Bent Kwijtgeraakt?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Je De Licentiecode Voor De Game Bent Kwijtgeraakt?
Wat Te Doen Als Je De Licentiecode Voor De Game Bent Kwijtgeraakt?

Video: Wat Te Doen Als Je De Licentiecode Voor De Game Bent Kwijtgeraakt?

Video: Wat Te Doen Als Je De Licentiecode Voor De Game Bent Kwijtgeraakt?
Video: Xbox plays Steam games now 2024, April
Anonim

Door een gelicentieerd exemplaar van een product te kopen, ontvangt de gebruiker de originele code. Soms plakken fabrikanten een codesticker op de speldoos en gaan de dozen verloren. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen.

Wat te doen als je de licentiecode voor de game bent kwijtgeraakt?
Wat te doen als je de licentiecode voor de game bent kwijtgeraakt?

Licentiesleutel

Gelicentieerde producten hebben hun eigen unieke code die in het daarvoor bestemde veld moet worden ingevoerd, hetzij voor de installatie, hetzij voordat het spel wordt gestart. Het komt vaak voor dat de licentiecode gewoon verloren gaat samen met de doos zelf (aangezien deze in de meeste gevallen op de verpakking staat), maar het spel blijft. U kunt het probleem oplossen.

Oplossing

Ten eerste moet je precies weten wanneer je voor het spel een licentiecode moet invoeren. Sommige games hebben bijvoorbeeld een sleutel nodig net voordat ze worden geïnstalleerd, terwijl andere een sleutel nodig hebben voordat de game zelf wordt gestart. Afhankelijk hiervan moet u uw toevlucht nemen tot verschillende oplossingen.

Als de game vraagt om een licentiecode in te voeren, maar deze is verloren, kunt u de afbeelding van de game op internet downloaden of speciale programma's gebruiken - key generators. De lijst van de database van een of andere generator bevat een bepaald aantal sleutels die gebruikers van personal computers kunnen gebruiken. Om de sleutelgenerator te vinden die bij je past, moet je de naam van het spel in de zoekmachine invoeren samen met het trefwoord "sleutelgenerator".

Bovendien maken sommige gebruikers specifiek een database met sleutels voor spellen die kunnen worden gebruikt (ze zijn ook te vinden op internet).

Sleutelgeneratoren kunnen op een andere manier werken. Sommigen van hen halen bijvoorbeeld wachtwoorden rechtstreeks uit het systeemregister (grotendeels is dit hoe officiële Windows-wachtwoordgenerators werken).

Als de game vlak voor het starten van de game om een licentiecode vraagt, dan kun je eenvoudig NoDVD of NoCD downloaden. Dit zijn uitvoerbare bestanden die moeten worden vervangen door de originele. Om alles goed te laten werken, moet je naar de hoofdmap van het spel gaan en de originele bestanden vervangen door NoDVD. Meteen daarna kun je het spel starten en zou alles moeten werken zonder wachtwoord. Een essentiële nuance moet worden opgemerkt. Helaas is NoDVD vandaag de dag onmogelijk te vinden voor absoluut alle games, maar voor de meerderheid zijn ze dat wel.

In het geval van een soortgelijk probleem kun je rechtstreeks contact opnemen met de technische ondersteuning (vooral als een digitale kopie van de game is gekocht). Ze kunnen helpen bij het oplossen van een soortgelijk probleem, maar voor het grootste deel schuiven ze alle schuld op de schouders van de gebruiker zelf.

Aanbevolen: