Een Team Maken In PES

Inhoudsopgave:

Een Team Maken In PES
Een Team Maken In PES

Video: Een Team Maken In PES

Video: Een Team Maken In PES
Video: How to make your own club in PES 2020 (2021) [tutorial] 2024, April
Anonim

In PES of Pro Evolution Soccer, een sportsimulatievideogame, kun je je eigen voetbalteam maken en beheren. Op deze manier kun je het spel vanaf het begin voltooien, met het werven van deelnemers en hun training. Door een club te maken in PES, kun je je een clubbouwer voelen.

Een team maken in PES
Een team maken in PES

instructies:

Stap 1

Bedenk een originele naam voor je eigen team. Het moet kort, gedenkwaardig en betekenisvol zijn. De naam van de club moet in de letters van het Latijnse alfabet worden getypt. Naast de individuele naam moet het team zijn eigen clubkleuren hebben. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk welke tinten speciaal zijn voor de spelers. In dezelfde kleuren moet je het uiterlijk van het voetbaltenue voor je team bedenken. Leden van de compositie moeten drie sets sportkleding hebben. De eerste is de hoofdvorm. De tweede is de gastoptie, waarbij de leden van uw sportclub uit spelen. Daarnaast moet je het derde tenue ontwerpen dat de teamkeeper zal dragen.

Stap 2

Teken een origineel logo voor je voetbalclub. Laat het uniek zijn. Daarin moet de naam van het team vermeld worden. Natuurlijk is het noodzakelijk om het symbool zo te maken dat het wordt uitgevoerd in de individuele kleuren van het team. Naast het logo kun je verschillende attributen voor spelers en fans bedenken, evenals merchandise - allemaal met het insigne van je team.

Stap 3

Begin met het werven van spelers. Start een nieuw spel en kies voetballers met een gezamenlijke waarde van € 60 miljoen of minder. Je moet 25 spelers selecteren, waaronder minimaal drie spelers keepers. In het spel kun je je droom waarmaken en een fantastisch voetbalteam creëren van de spelers waarvan je denkt dat ze de beste zijn. En je zult het bezitten. Je wordt ook de hoofdcoach van de beste voetballers. Noteer de namen en ID-nummers van alle spelers die je kiest. Het team is nu compleet en je kunt beginnen met het trainen van je voetbalclubleden.

Aanbevolen: