Hoe Een Autoradio Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Autoradio Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Hoe Een Autoradio Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Autoradio Op Een Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe Een Autoradio Op Een Computer Aan Te Sluiten?
Video: Instructievideo Autoradio inbouwen 2024, Maart
Anonim

Een gewone autoradio, zelfs de goedkoopste, met normaal geluid en niet van bekende fabrikanten, is in staat om je luidsprekersysteem thuis te "schudden" als hij thuis goed is aangesloten. In termen van zuiverheid en geluidskwaliteit kan het de meeste moderne muziekcentra inhalen.

Hoe een autoradio op een computer aan te sluiten?
Hoe een autoradio op een computer aan te sluiten?

Noodzakelijk

  • - computervoeding;
  • - autoradio;
  • - spreker.

instructies:

Stap 1

Gebruik een gewone voeding om de autoradio op uw computer aan te sluiten. Om dit te doen, knipt u de standaard DIN-connector af, die is ontworpen om de radio op de auto aan te sluiten, stript u de draden om ze aan te sluiten op de "thuis" -contacten. Maak de draden klaar voor het aansluiten van het luidsprekersysteem en de draden voor het voeden van de autoradio.

Stap 2

Sluit de radio bandrecorder aan op de voeding, hiervoor heb je een 300-350 watt unit nodig, die een +12 V lijnstroom heeft van minimaal 12 ampère. De maximale stroom op de + 5V-lijn, evenals op andere lijnen, maakt niet uit voor het aansluiten van de radio op een pc. De handigste manier om de autoradio op een pc aan te sluiten, is de connector die wordt gebruikt om harde schijven aan te sluiten.

Stap 3

Knip het af en soldeer het aan de contacten van de radio, of ontwerp een adapter zodat je in de toekomst de voeding in de computer kunt gebruiken. Om het apparaat zonder moederbord te starten, gebruikt u de grote connector die wordt gebruikt om het aan te sluiten.

Stap 4

Sluit de aarde af met het groene contact - dan zal de voeding starten en alle draden van spanning voorzien. Als het contact open is, vindt een uitschakeling plaats. Gebruik een gewone pin om het blok aan te zetten. Bevestig het aan de gaten. Als de voeding een schakelaar heeft, verwijder de pin dan niet. In dit geval kunt u deze schakelaar gebruiken om de stroom aan/uit te zetten. Soldeer alle benodigde kolommen.

Stap 5

Bouw speakers van autospeakers, koop hiervoor eventuele speakers, niet heel zwaar. Zoek of maak vervolgens een houten kist met dikke muren, snijd een gat onder de luidspreker en schilder deze met vernis. Of gebruik een harde kartonnen doos. Steek de luidspreker in het karton en sluit de autoradio aan op het gat.

Aanbevolen: