Hoe De Frequentie Te Veranderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Frequentie Te Veranderen?
Hoe De Frequentie Te Veranderen?

Video: Hoe De Frequentie Te Veranderen?

Video: Hoe De Frequentie Te Veranderen?
Video: HOE KAN JE JE TRILLINGSFREQUENTIE OF VIBRATIE VERHOGEN? | Wat is je frequentie? 🌟 2024, Maart
Anonim

Omdat alles wat de videokaart doet op je monitor wordt weergegeven, kun je alle installatiefouten met eigen ogen zien. De videoadapter is gekoppeld aan de monitor. In de instellingen van elke videokaart is er een item zoals de verversingssnelheid van het scherm. Bij lage aantallen van deze waarde kunt u snel uw gezichtsvermogen verliezen. Om dit te voorkomen, moet u uw beeldscherm instellen op de hoogste verversingssnelheid. Hoe je dat doet? Lees verder.

Hoe de frequentie te veranderen?
Hoe de frequentie te veranderen?

Noodzakelijk

Beheer monitor- en videokaartinstellingen

instructies:

Stap 1

De schermverversingssnelheid is een belangrijke parameter voor eigenaren van oudere CRT-monitoren. Om erachter te komen wat voor soort monitor je hebt, moet je de monitor vanaf de zijkant bekijken. Platte monitoren behoren tot de klasse LCD en monitoren "dikbuikig" zijn vertegenwoordigers met een kathodestraalbuis. Recente monitoren nemen veel ruimte in beslag. De meeste ontwikkelde landen hebben deze monitoren al stopgezet.

Stap 2

Als u de eigenaar bent van een dergelijke monitor, zal het verhogen van de beeldverversingsfrequentie helpen om uw zicht te behouden.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad - er wordt een contextmenu geopend - selecteer "Eigenschappen".

Stap 3

Een venster met de titel "Eigenschappen: Weergave" wordt geopend.

Stap 4

Klik op het tabblad "Opties". In het blok "Schermresolutie" kunt u de huidige waarden wijzigen. Klik vervolgens op de knop "Geavanceerd".

Stap 5

U ziet het venster "Eigenschappen voor monitor en videokaart". Ga naar het tabblad "Monitor". In het blok "Monitorinstellingen" moet u de verversingssnelheid van het scherm wijzigen. Selecteer de hoogste waarde in de vervolgkeuzelijst.

Opgemerkt moet worden dat de verversingssnelheid van een LCD-monitor gelijk aan 60 Hz een acceptabele waarde is, en voor een monitor met een kathodestraalbuis kan deze waarde leiden tot verslechtering of verlies van gezichtsvermogen.

Aanbevolen: