Mapeigenschappen Vinden

Inhoudsopgave:

Mapeigenschappen Vinden
Mapeigenschappen Vinden

Video: Mapeigenschappen Vinden

Video: Mapeigenschappen Vinden
Video: Windows 10 : Mappen 2024, April
Anonim

Er kan zich een situatie voordoen wanneer een gebruiker van een personal computer verschillende eigenschappen van mappen op een harde schijf moet bekijken. Het is inderdaad in deze eigenschappen van mappen dat instellingen als de zichtbaarheid en het verbergen van mappen, pictogrammen en afbeeldingen van mappen die kunnen worden weergegeven in plaats van de standaard gele pictogrammen van Windows-mappen, en nog veel meer, worden gevonden. Het is ook in de eigenschappen van mappen dat u het item van informatiecompressie kunt selecteren, wat zo'n kostbare ruimte op de harde schijf zal besparen, die altijd zo ontbreekt.

Mapeigenschappen vinden
Mapeigenschappen vinden

instructies:

Stap 1

Op Windows XP:

Open Mijn computer. Dit kan worden gedaan door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad, of door het menu Start te gebruiken, of door op de sneltoets "Windows + E" te drukken.

In Windows 7, Vista:

Open "start" en selecteer vervolgens het gedeelte "Configuratiescherm". Hier ziet u de instellingen voor uw computerinstellingen per categorie.

Stap 2

Op Windows XP:

Gebruik de boomstructuurnavigatie van Windows Verkenner om de map te vinden waarvan u de eigenschappen wilt bekijken of zelfs wijzigen.

In Windows 7, Vista:

Klik op "Vormgeving en personalisatie" of u kunt bovenaan in het vervolgkeuzemenu "weergave" in plaats van "categorie" selecteren "grote pictogrammen" of "kleine pictogrammen".

Stap 3

Op Windows XP:

Klik met de linkermuisknop op de map waarvan u de eigenschappen wilt bekijken (dat wil zeggen, de map die u zocht in de tweede stap van deze tutorial).

In Windows 7, Vista:

Zoek in het geopende venster het gedeelte "mapopties" en klik met de linkermuisknop.

Stap 4

Op Windows XP:

In het contextmenu dat verschijnt na het klikken, moet u met de linkermuisknop klikken op het item "Eigenschappen", dat zich helemaal onderaan het contextmenu van de map bevindt. Hierdoor wordt het venster met mapeigenschappen geopend.

In Windows 7, Vista:

De geopende mapopties zijn van invloed op alle mappen in het systeem.

Aanbevolen: