Een Authenticiteitscontrole Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Authenticiteitscontrole Verwijderen
Een Authenticiteitscontrole Verwijderen

Video: Een Authenticiteitscontrole Verwijderen

Video: Een Authenticiteitscontrole Verwijderen
Video: What Koreans are buying at OliveYoung for Spring these days! #oliveyoung #올리브영 2024, Mei
Anonim

Als op uw computer een niet-gelicentieerde kopie van het Windows-besturingssysteem draait, dat regelmatig wordt bijgewerkt vanaf de Microsoft-server, zal deze vroeg of laat niet worden geverifieerd, waardoor een overeenkomstige melding op het bureaublad verschijnt en sommige functies van het besturingssysteem zal beperkt zijn.

Een authenticiteitscontrole verwijderen
Een authenticiteitscontrole verwijderen

instructies:

Stap 1

Verificatiefouten worden opgelost tijdens de activering van het besturingssysteem. De activering wordt uitgevoerd zodat Windows wordt geïdentificeerd als gelicentieerd wanneer er verbinding wordt gemaakt met de updateserver. De activeringsprocedure is dat het besturingssysteem wordt geregistreerd met een speciale sleutel die toebehoort aan een van de grote bedrijven die Windows gebruiken. Om het uit te voeren, downloadt u een speciaal programma genaamd "Windows Activator", dat gemakkelijk te vinden is op internet of op lokale torrent-trackers. Zorg er bij het downloaden voor dat de versie van de activator de meest recente is, aangezien oudere versies mogelijk niet helpen.

Stap 2

Voordat u de activator start, moet u de instructies zorgvuldig bestuderen, die u meestal in het leesmij-tekstbestand vindt. Het bestuderen van de instructies is noodzakelijk om te weten hoe de activator werkt. De meeste werken "met één klik", waardoor alle problemen worden geëlimineerd zonder extra stappen, maar sommige activatoren vereisen enige configuratie van een speciale verborgen partitie van de harde schijf. Nadat u alles volgens de instructies hebt voltooid, hoeft u in de regel alleen op de knop "Activeren" te drukken om het systeem weer volledig operationeel te maken.

Stap 3

Nadat de activator "zijn werk heeft gedaan", sluit u het venster en start u uw computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten verdwijnt de authenticatiemelding. Schakel de automatische update van het besturingssysteem uit om de kans op een volgende gebeurtenis te verkleinen. Dit verbreekt haar verbinding met de server van de ontwikkelaar.

Aanbevolen: