Hoe Kaspersky Antivirus Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Antivirus Te Downloaden
Hoe Kaspersky Antivirus Te Downloaden

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Te Downloaden

Video: Hoe Kaspersky Antivirus Te Downloaden
Video: How to Download Install u0026 Activate Kaspersky Antivirus on Windows PC 2020 2024, Mei
Anonim

Zelfs als u weinig tijd op internet doorbrengt, bestaat het risico dat uw computer wordt geïnfecteerd met een virus. Het virus kan ook gemakkelijk worden verkregen door de flashdrive van iemand anders op de computer aan te sluiten. Daarom moet er een antivirusprogramma op uw pc zijn geïnstalleerd.

Hoe Kaspersky antivirus te downloaden
Hoe Kaspersky antivirus te downloaden

instructies:

Stap 1

Enkele van de beste antivirusprogramma's van vandaag zijn die van het Eugene Kaspersky Lab. Van de officiële website van het laboratorium https://www.kaspersky.com/ kunt u een van de drie antivirusproducten downloaden: - Kaspersky Anti-Virus - een klassiek antivirusprogramma dat virussen herkent en vernietigt

- Kaspersky Internet Security is niet alleen een antivirusprogramma, maar beschermt uw computer ook tegen het binnendringen van schadelijke programma's tijdens het surfen op internet;

- Kaspersky Crystal is het krachtigste van alle beveiligingsprogramma's die bijna elke bedreiging herkent en elimineert. Dit programma is echter het duurste van alle drie de Kaspersky Lab-producten.

Stap 2

Als je eenmaal hebt besloten welke van de drie programma's het beste bij je past, kun je doorgaan met downloaden. Om Kaspersky Anti-Virus te downloaden, moet u naar het gedeelte "Download" van de site gaan. Selecteer in het menu dat verschijnt "Download gratis proefversies" - hier kunt u een gelicentieerd exemplaar van het antivirusprogramma downloaden en het vervolgens een maand gratis gebruiken.

Stap 3

Selecteer vervolgens het doel van de antivirus - "Voor thuis", "Voor klein kantoor" of "Voor kantoor", en u kunt beginnen met het downloaden van het installatieprogramma, dat de geselecteerde Kaspersky Anti-Virus op uw computer zal installeren.

Stap 4

Nadat u Kaspersky Anti-Virus hebt gedownload en geïnstalleerd, moet u niet vergeten dat de virusdatabases minstens eens in de twee tot drie dagen moeten worden bijgewerkt. Als u deze aanbeveling opvolgt, wordt uw computer maximaal beschermd tegen de dreiging van een virusinfectie.

Aanbevolen: