Sjablonen Uploaden

Inhoudsopgave:

Sjablonen Uploaden
Sjablonen Uploaden
Anonim

Als je tijdens het ontwikkelen van je eigen website een paar ongebruikte opties hebt voor het algehele ontwerp, kun je je ontwikkelingen delen met andere aspirant-websitebouwers. Combineer paginabestanden tot een sjabloon en plaats ze op uw site.

Sjablonen uploaden
Sjablonen uploaden

Noodzakelijk

kennis van lay-out

instructies:

Stap 1

Verwijder uw eigen informatie van de site-stub. Wis de pagina's met informatiedecoratie. Als het idee van de site het plaatsen van een bepaald type informatie inhoudt, geef dit dan kort aan op de pagina zelf en in de beschrijving van de sjabloon. Verwijder alle onnodige blokken die door de standaard zijn geïnstalleerd bij het installeren van de sjabloon en de motor.

Stap 2

Organiseer uw stub-bestanden in mappen. Vergeet niet om afbeeldingen en ontwerpelementen toe te voegen. Test de lancering van de sjabloon door deze te openen in de ontwikkelomgeving. Voeg toeschrijvingsgegevens toe zoals u wilt. Probeer de bestanden een betekenisvolle naam te geven, zodat u in de toekomst niet in de war raakt wanneer ze zich bevinden.

Stap 3

Zip-bestanden met een gemeenschappelijke archiver om de hoeveelheid geposte informatie te verminderen. Upload de bestanden naar de server en maak op de site een link naar de nieuwe bestanden. Voeg een beschrijving van de sjablonen toe naast de downloadlinks. Het is handiger om onmiddellijk miniatuurafbeeldingen van de pagina's te plaatsen, zodat de gebruiker onmiddellijk het algemene idee van de sjabloon en de stilistische richting kan begrijpen.

Stap 4

Voeg contacten toe om contact op te nemen met de ontwikkelaar (dat wil zeggen met u) als u van plan bent eventuele gebruikersvragen te beantwoorden. Het belangrijkste inhoudstype van sommige sites is het verkopen van kant-en-klare sjablonen. De prijzen zijn meestal redelijk: van één dollar tot meerdere. Op dergelijke sites kunt u vertrouwd raken met voorbeelden van sjabloonvoorstellen en informatie vinden over welke sjablonen het meest gevraagd worden door gebruikers.

Stap 5

Als u uw eigen sjablonen wilt ontwikkelen en vervolgens verkopen, moet u lay-out leren, omdat voor een sjabloon eerst een lay-out wordt getekend in grafische editors en vervolgens volledig wordt gesneden om deze op de site te gebruiken. Over het algemeen kunnen we zeggen dat bijna elke gebruiker die de basis van webdesign kent, sjablonen kan uploaden.

Aanbevolen: