Beheer Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Beheer Uitschakelen?
Beheer Uitschakelen?

Video: Beheer Uitschakelen?

Video: Beheer Uitschakelen?
Video: #04 Het 4 en 8 maandelijkse beheer - Beheerder Brandmeld 2024, Mei
Anonim

In het moderne besturingssysteem Windows 7 is controle over de acties van gewone computergebruikers geïntegreerd. Bij het uitvoeren van bewerkingen die van invloed zijn op systeeminstellingen en beveiligingsproblemen van het besturingssysteem, onderschept de regeleenheid de actie en vraagt de gebruiker of hij echt zeker is van de procedure die wordt uitgevoerd.

Beheer uitschakelen?
Beheer uitschakelen?

Noodzakelijk

  • - beheerdersrechten;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" in de hoek van het scherm en selecteer "Configuratiescherm". Selecteer in het Configuratiescherm het gedeelte Gebruikersaccounts en Family Safety. In dit gedeelte van de systeeminstellingen kunt u de benodigde accountinstellingen maken en het beheer van het besturingssysteem uitschakelen. Het is ook vermeldenswaard dat in het Windows XP-besturingssysteem dit menu "Accounts" wordt genoemd.

Stap 2

Ga naar de subsectie "Gebruikersaccounts" en zoek het item "Instellingen voor gebruikersaccountbeheer wijzigen". Klik met de linkermuisknop op deze inscriptie. Als dit item ontbreekt, betekent dit dat u geen computerbeheerderstoegangsrechten hebt. U moet inloggen als gebruiker die bepaalde rechten heeft om de instellingen op de computer te wijzigen. Er verschijnt een venster waarin u met de gebruikelijke schuifregelaar het niveau van controle over gebruikersacties kunt wijzigen. Sleep de onderstaande aanwijzer met de muis. Als u de administratie volledig wilt uitschakelen, plaatst u deze helemaal onderaan.

Stap 3

U kunt het beheer ook uitschakelen in het gedeelte "Systeem en beveiliging", in het "Ondersteuningscentrum". Zoek aan de linkerkant van het Action Center-venster het item "Instellingen voor gebruikersaccountbeheer wijzigen". U wordt naar hetzelfde venster geleid als hierboven vermeld. Het controleren van gebruikersacties, die tot uiting komen in het verschijnen van verzoeken om bevestiging van elke belangrijke actie, is vervelender met zijn opdringerigheid dan dat het nuttige functies uitvoert om de systeembeveiliging te waarborgen.

Stap 4

Als u de administratie moet hervatten, voert u alle bewerkingen op de computer op dezelfde manier uit.

Aanbevolen: