Hoe Mp3 Uit APE Te Extraheren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 Uit APE Te Extraheren
Hoe Mp3 Uit APE Te Extraheren

Video: Hoe Mp3 Uit APE Te Extraheren

Video: Hoe Mp3 Uit APE Te Extraheren
Video: hoe je gratis gas kunt maken uit bladeren 2024, Mei
Anonim

Het MP3-formaat blijft de meest gebruikelijke manier om audiobestanden op te slaan. Daarom verliest het probleem van het converteren van muziekcomposities van Losssless-formaten naar MP3 zijn relevantie niet.

Hoe mp3 uit APE te extraheren
Hoe mp3 uit APE te extraheren

Noodzakelijk

  • - Foobar2000;
  • - Cue-splitter;
  • - Doel;
  • - db Poweramp.

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerde toepassing Foobar2000, waarmee u het probleem van het converteren van een geselecteerd muziekstuk van het APE Lossless-formaat naar MP3 kunt oplossen. Start de applicatie en specificeer de map in de programma-instellingen voor het opslaan van de gewijzigde audiobestanden. Sleep daarna de track rip (.cue) naar het toepassingsvenster. Druk tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl en A en vervolgens op Ctrl en K. Bevestig de actie door op de knop OK te klikken en wacht tot het formaatwijzigingsproces is voltooid.

Stap 2

Als de rip in alfabetische volgorde is gefilmd, d.w.z. afbeelding (afbeelding +.cue), moet u een speciaal programma Cue-splitter gebruiken, waarmee u de bestaande afbeelding in tracks kunt knippen. Om dit te doen, start u de toepassing en specificeert u het volledige pad naar het.cue-bestand in het hoofdvenster van het programma. Selecteer de opdracht "Knippen" en specificeer het pad naar de gewenste map voor het opslaan van uitgesneden tracks in het geopende dialoogvenster. Het proces kan enige tijd duren.

Stap 3

Download en installeer de Aimp-toepassing op uw computer, waarmee u ook geselecteerde muziekbestanden van APE-indeling naar MP3 kunt converteren. Start het programma en selecteer de gewenste audiobestanden in het hoofdvenster van het programma. Roep het contextmenu van de geselecteerde bestanden op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het AIMP-item. Gebruik de opdracht "Convert to AIMP" en selecteer de MP3-optie in de vervolgkeuzelijst onderaan het venster. Vergeet niet om CBR op te geven in de vervolgkeuzelijst van de regel "Modus" en klik op de knop "Start".

Stap 4

Gebruik dbPoweramp, een ander programma dat is ontworpen om het formaat van audiobestanden te wijzigen. Selecteer alle te formatteren tracks en roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken. Specificeer de opdracht Converteren naar, selecteer het item mp3 (lame) in de vervolgkeuzelijst van de regel Converteren naar in het toepassingsdialoogvenster dat wordt geopend. Geef de gewenste map op om de gewijzigde bestanden op te slaan in het gedeelte Uitvoerlocatie en bevestig uw keuze door op de knop Converteren te klikken. Controleer het conversieproces in een apart venster.

Aanbevolen: